Football Talk

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει βαλίτσες για Πορτογαλία ο Σεμέδο!

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει βαλίτσες για Πορτογαλία ο Σεμέδο!

Η απόκτηση του Κώστα Μανωλά δεν αφήνει χώρο στο ερυθρόλευκο ρόστερ για τον Ρούμπεν Σεμέδο που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο.

Η παρουσία του Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό έφτασε από το ζενίθ στο ναδίρ και πλέον οδεύει προς το τέλος της. Ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια προσόντα, αλλά και αδυναμία να τα διαχειριστεί και να διατηρηθεί στο επίπεδο που μπορεί σε βάθος χρόνου.  Έτσι μετά από 2,5 χρόνια φαίνεται πως ολοκληρώνεται η θητεία του στην Πειραιά.

Εξάλλου, με την απόκτηση του Μανωλά, ο Ολυμπιακός έχει πλέον 6 κεντρικούς αμυντικούς (Μανωλάς, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Μπα, Μάρκοβιτς, Αβραάμ Παπαδόπουλος) και προφανώς δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση. 

Τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία έχουν πυκνώσει τις τελευταίες μέρες με αποκορύφωμα αυτό της Παρασκευής από την O Jogo που φέρνει τον 27χρονο άσο μια ανάσα από τον επαναπατρισμό για λογαριασμό της Πόρτο. Σύμφωνα με αυτό ο Ολυμπιακός θα λάβει για το δάνειο μέχρι τον Ιούνιο περίπου 250.000 ευρώ, ενώ η οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι θα φτάνει στα 6 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συμπατριώτες του Σεμέδο δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα και η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες, με τον Ολυμπιακός να ξεφορτώνεται ένα βαρύ συμβόλαιο και τον παίκτη να ψάχνει στην πατρίδα του την επανεκκίνηση της καριέρας του για ακόμα μια φορά. 

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0