Football Talk

Μοχάμεντ Σαλάχ: Ισοφάρισε το ρεκόρ του Βάρντι και είναι με… διαφορά ο πρώτος σκόρερ στην Premier League το 2021!

Μοχάμεντ Σαλάχ: Ισοφάρισε το ρεκόρ του Βάρντι και είναι με… διαφορά ο πρώτος σκόρερ στην Premier League το 2021!

Εντυπωσιακή ήταν η αντίδραση της Λίβερπουλ στο προβάδισμα της Νιούκαστλ στο Άνφιλντ, με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν την κατάσταση και να προηγούνται, χάρη στον… μόνιμο σκόρερ τους, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε να αντιδράσει η Λίβερπουλ στο προβάδισμα της Νιούκαστλ, με τους «κόκκινους» αρχικά να ισοφαρίζουν με τον Ντιόγο Ζότα και εν συνεχεία να παίρνουν «κεφάλι» στο σκορ κόντρα στις «καρακάξες», χάρη στον… συνήθη-ύποπτο, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος «έγραψε» στο 26΄ το 2-1 και ισοφάρισε το ρεκόρ του Τζέιμι Βάρντι. Ποιο είναι αυτό; Η συμμετοχή σε γκολ σε συνεχόμενες αναμετρήσεις, είτε αυτή μεταφράζεται σε τέρμα του Σαλάχ, είτε σε ασίστ του.

Πρόκειται για το 15ο συνεχόμενο ματς που ο επιθετικός του Γιούργκεν Κλοπ συμβάλλει σε κάποιο γκολ της ομάδας του σε επίπεδο πρωταθλήματος, με την Λίβερπουλ να έχει ούτως ή άλλως σκοράρει σε όλες τις της αναμετρήσεις, σε όλες τις διοργανώσεις μετά από το ματς κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, στις 14 Απριλίου.

Όσον αφορά τον Σαλάχ, ο Αιγύπτιος βρίσκεται με διαφορά στην κορυφή των σκόρερ της Premier League, σε ολόκληρο το 2021, με 24 γκολ. Ποιος είναι ο δεύτερος; Ο Χάρι Κέιν με 15. Η διαφορά των εννέα τερμάτων τους μάλιστα, δημιουργήθηκε επί της ουσίας στην τρέχουσα σεζόν.

Εκεί που ο Σαλάχ έχει πετύχει 15 γκολ, με τον συμπαίκτη του, Ζότα να είναι ο δεύτερος στην εν λόγω λίστα, την ώρα που ο Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ έχει μόλις… ένα!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0