Football Talk

Άστον Βίλα: «Προστάτευσε» τον Ινγκς ο Τζέραρντ και «στήριξε» την απουσία του από την ενδεκάδα, στον τραυματισμό του!

Άστον Βίλα: «Προστάτευσε» τον Ινγκς ο Τζέραρντ και «στήριξε» την απουσία του από την ενδεκάδα, στον τραυματισμό του!
Αρκετές είναι οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων της Άστον Βίλα, αναφορικά με την απουσία του Ντάνι Ίνγκς από την ενδεκάδα, από τότε που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο Στίβεν Τζέραρντ, με τον Άγγλο τεχνικό να υπερασπίζεται τον ποδοσφαιριστή του.

Μπορεί ο Ντάνι Ινγκς να είναι υγιής, όντας κανονικά στην αποστολή της Άστον Βίλα για τις αναμετρήσεις που έχουν παρέλθει, όμως ο τέως ποδοσφαιριστής της Σαουθάμπτον, φαίνεται πως δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Στίβεν Τζέραρντ.

Κάπως έτσι, αρκετοί θεώρησαν πως υπάρχει… πρόβλημα στις τάξεις των «Βίλανς» με τον έμπειρο επιθετικό, με τον Τζέραρντ πάντως να υπερασπίζεται τον ποδοσφαιριστή του. Επικαλέστηκε την… προστασία του, εξαιτίας του τραυματισμού που τον ώθησε σε αναγκαστική αλλαγή με την Μπράιτον και πρόσθεσε πως ο Ινγκς υπολογίζεται κανονικά.

Αναλυτικά η δήλωση του Στίβεν Τζέραρντ:

«Ήθελα να χρησιμοποιήσω τον Ντάνι, αλλά δεν μπορούσα γιατί ήταν τραυματίας τις τελευταίες εβδομάδες και πρέπει να είμαστε υπομονετικοί μαζί του. Σαφώς και υπάρχει χώρος για εκείνον στην ομάδα. Έχουμε και άλλο ματς το Σάββατο και πρέπει να είναι έτοιμος να βοηθήσει.»

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0