Football Talk

Όλες οι ισοπαλίες ανάμεσα σε ΟΦΗ και Άρη στην Κρήτη, στον 21ο αιώνα, «γράφουν» 1-1!

Όλες οι ισοπαλίες ανάμεσα σε ΟΦΗ και Άρη στην Κρήτη, στον 21ο αιώνα, «γράφουν» 1-1!

Μπορεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Άρη να έμοιαζε πως θα καταλήξει σε νίκη των γηπεδούχων, όμως ο Μπρούνο Γκάμα είχε διαφορετική άποψη. Ισοφάρισε στο 88ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι, «έγραψε» το 1-1 και διαμόρφωσε την 3η ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων στην Κρήτη, στον 21ο αιώνα, με το… ίδιο σκορ!

Μπορεί ο ΟΦΗ να έμοιαζε πως ελέγχει την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής στο Ηράκλειο απέναντι στον Άρη, με την κλεψύδρα να αδειάζει και τους Κρητικούς να έχουν το προβάδισμα, όμως το φινάλε επιφύλασσε ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Ο Μπρούνο Γκάμα ισοφάρισε στο 88ο λεπτό με πέναλτι και η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην ισοπαλία! Για την ακρίβεια, στην 3η ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων στην Κρήτη, στον 21ο αιώνα.

Ποιο είναι το εντυπωσιακό της υπόθεσης; Πως σε όλες τις περιπτώσεις, το τελικό αποτέλεσμα ήταν το ίδιο! Ο ΟΦΗ με τον Άρη συνηθίζουν, όταν μένουν ισόπαλοι να το κάνουν με τον… ίδιο τρόπο και μάλιστα με το γκολ της ισοφάρισης να επιτυγχάνεται μετά το 70ο λεπτό του εκάστοτε ματς.

Η αρχή έγινε το Νοέμβριο του 2004, με τους Κρητικούς να ισοφαρίζουν με τον Νίκο Μαχλά στις καθυστερήσεις, η συνέχεια έλαβε χώρα 11 χρόνια αργότερα, με τον Καπνίδη των Θεσσαλονικών να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 73’ και εν τέλει οι ισοπαλίες «τρίτωσαν» φέτος, με το πέναλτι-γκολ του Γκάμα στο 88’!

Συνολικά, πρόκειται για την 5η ισοπαλία στην Κρήτη μεταξύ των δύο ομάδων, με τις τέσσερις από τις πέντε περιπτώσεις να επιτυγχάνονται με το… σύνηθες 1-1 και καμία να μην χαρακτηρίζεται «λευκή».

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0