Football Talk

Επίσημη η… «βόμβα»: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Μανωλάς! (video)

Επίσημη η… «βόμβα»: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Μανωλάς! (video)

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Κώστας Μανωλάς, βάζοντας την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο των «ερυθρολεύκων».

Σχετικά Άρθρα

Με καθυστέρηση λίγων μηνών, η επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, ολοκληρώθηκε. Ο διεθνής στόπερ τα βρήκε σε όλα με τους «ερυθρολεύκους» και μέσα σε λίγες ώρες έβαλε την υπογραφή στο νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο 30χρονος αμυντικός θα κοστίσει σχεδόν τέσσερα εκατ. ευρώ στην ομάδα του Πειραιά ενώ η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για συμβόλαιο τριών χρόνων.

Από την άλλη, η Νάπολι απαλλάχθηκε από το βαρύ συμβόλαιο του έμπειρου άσου και με 75 συμμετοχές και τέσσερα γκολ αφήνει την Ιταλία και επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από 7,5 χρόνια εμπειρίας στη γειτονική χώρα.

Μάλιστα λίγο πριν από την επίσημη ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό προετοίμασαν το κλίμα αναρτώντας ένα βίντεο από την άφιξη του Κώστα Μανωλά με λεζάντα «Το δώρο των Χριστουγέννων ήρθε νωρίτερα...».


Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:


«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την SSC Napoli για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα υλοποιηθεί με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0