Football Talk

Δεν υπάρχει προσέγγιση από Νάπολι σε Νικολάου – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση! (video)

Δεν υπάρχει προσέγγιση από Νάπολι σε Νικολάου – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση! (video)

Μπορεί το όνομα του Δημήτρη Νικολάου να ακούστηκε για αντικαταστάτης του Κώστα Μανωλά αλλά ακόμα δεν υπάρχει καμία κίνηση για την απόκτησή του από την πλευρά της Νάπολι.

Ο Κώστας Μανωλάς μονοπωλεί το ενδιαφέρον σε Ιταλία και Ελλάδα καθώς επέστρεψε στον Ολυμπιακό έπειτα από 7,5 χρόνια και τάραξε τα μεταγραφικά νερά της ευρωπαϊκής αγοράς. Στη Νάπολι ήδη έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του και ένα από τα ονόματα που έχουν βγει στην επιφάνεια, είναι του Δημήτρη Νικολάου.

Ο 23χρονος στόπερ κάνει εξαιρετικό εξάμηνο με την Σπέτσια και αποτελεί έναν από τους μεγάλους κεντρικούς αμυντικούς της Serie A. Μπορεί οι Ιταλοί να λένε πως έχει γίνει κρούση αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του BN Sports, αυτό δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα, η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν έχει δεχθεί καμία κρούση αλλά ούτε ενδιαφέρον από τους «παρτενοπέι», χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. Οι καλές σχέσεις της Νάπολι με το γραφείο που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή, κάνει τη μεταγραφή αρκετά εφικτή τη μεταγραφή σε περίπτωση που υπάρξει πρόταση.

Πλέον, αναμένεται να δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες, με τον Νικολάου πάντως να είναι ένα όνομα που δικαίως παίζει στα ρεπορτάζ του ιταλικού συλλόγου. Φέτος μετράει 16 συμμετοχές με ένα γκολ ενώ με την Έμπολι, είχε 52 συμμετοχές πριν πουληθεί έναντι τριών εκατ. ευρώ στην Σπέτσια.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0