Football Talk

Γκλάντμπαχ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-3: Back to back νίκες οι αποτελεσματικοί «Αετοί»!

Γκλάντμπαχ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-3: Back to back νίκες οι αποτελεσματικοί «Αετοί»!
Ματσάρα στο Borussia-Park. Τεράστια εκτός έδρας νίκη για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-3) κόντρα στον πρώην προπονητή της. Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την Γκλάντμπαχ με 17 γκολ κατά...

Η Γκλάντμπαχ υποδέχθηκε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Borussia-Park με σκοπό να σταματήσει αυτό το εφιαλτικό σερί τριών ηττών, έχοντας δεχθεί 14 γκολ!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ με τον Φλόριαν Νόιχαους στο 6ο λεπτό. Ο Λούκα Νετζ έβγαλε μία σέντρα από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, που βρισκόταν ο Τζόσεφ Σκάλι, με τον Αμερικανό να πασάρει με το κεφάλι στον Νόιχαους και αυτός να πετυχαίνει ένα πολύ ωραίο τέρμα για να κάνει το 1-0.

Η ομάδα του Άντι Χιούτερ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ήταν πιο κοντά στο 2ο τέρμα, όμως η Άιντραχτ ήταν για μία ακόμα φορά αποτελεσματική, αφού με την πρώτη της φάση στο παιχνίδι στο παιχνίδι ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ράφαελ Σάντος Μπορέ να σκοράρει σε κενή εστία, έπειτα από πολύ ωραία πάσα του Γέσπερ Λίντστρομ, στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε πέντε λεπτά γύρισαν το ματς σε 1-2 με τον φοβερό Λίντστρομ που «εκτέλεσε» τον Γιαν Σόμερ λίγο πιο πίσω από το σημείο του πέναλτι. Από εκεί και πέρα το ματς έγινε «ροντέο», με την Γκλάντμπαχ να κερδίζει πέναλτι μόλις δύο λεπτά αργότερα, με τον Ραμί Μπενσεμπαινί να ευστοχεί σε 2-2. Όμως, η ομάδα της Φρανκφούρτης έπιασε στον «ύπνο» την άμυνα της Γκλάντμπαχ και ο Ντάιτσι Καμάντα έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία είχε 100% ευστοχία με τρία σουτ στο τέρμα και τρία γκολ!

Παρά την κόκκινη κάρτα του Τούτα στο 70ο λεπτό και τον κατεδαφισμό ευκαιριών της Γκλάντμπαχ, η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που την τοποθετεί στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Οι ενδεκάδες:

Γκλάντμπαχ (Άντολφ Χιούτερ): Σόμερ, Γκίντερ, Μπενσεμπαινί, Σκάλι (76’ Χέρμαν), Ζακαρία, Κονέ, Μπένες (64’ Τουράμ), Νετζ (90' Μπένετς), Νόιχαους (64’ Κράμερ), Πλέα, Εμπολό

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Τούτα, Εντικά, Χίντερεγκερ, Ντα Κόστα, Σο( 83’ Λεντς), Γιάκιτς (28’ Ροντε), Κόστιτς, Λίντστρομ( 83’ Μπαρκόκ), Καμάντα, Ράφαελ Σάντος Μπορέ (73’ Χασέμπε)

Φοίβος Πεφάνης 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0