Football Talk

Μάντσεστερ Σίτι: Η δεύτερη μεγαλύτερη νίκη της στην Premier League, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο «τιμόνι»! (video)

Μάντσεστερ Σίτι: Η δεύτερη μεγαλύτερη νίκη της στην Premier League, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο «τιμόνι»! (video)

Καταιγιστική ήταν η Μάντσεστερ Σίτι στην 17η αγωνιστική της Premier League με αντίπαλο την Λιντς, με τους «πολίτες» να σκοράρουν επτά φορές και να σημειώνουν την δεύτερη μεγαλύτερη σε έκταση επικράτησή τους, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο «τιμόνι» τους.

Την καλύτερή της φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε αδιαμφισβήτητα η Μάντσεστερ Σίτι, στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Premier League με αντίπαλο την Λιντς, με τους «πολίτες» να σκοράρουν επτά φορές και να «αγγίζουν» την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη τους σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Ποια είναι αυτή; Το 8-0, τον Σεπτέμβριο του 2019 απέναντι στην Γουότφορντ, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να βλέπει ομάδα του να σημειώνει επτά γκολ, αλλά να μην…  εντυπωσιάζεται, μιας και η πιο «μεγάλη» νίκη της καριέρας του, έχει λάβει χώρα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι και είναι το 9-0 κόντρα στην Μπάρτον, τον Ιανουάριο του 2019 για το Λιγκ Καπ!

Ωστόσο, δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που οι «γαλάζιοι» του Μάντσεστερ σημειώνουν επτά γκολ σε παιχνίδι της Premier League, μιας και η ιστορία είχε επαναληφθεί και την σεζόν 2017-18. Η Στόουκ είχε μεταβεί στο Έτιχαντ, δέχθηκε επτά τέρματα, αλλά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα σε δύο περιπτώσεις, βελτιώνοντας κάπως την… διαφορά τερμάτων.

Παράλληλα, η Μάντσεστερ Σίτι, θέλει απλώς… μία επικράτηση ακόμη, προτού το 2021 γίνει… 2022!  Έχει ισοφαρίσει τις 33 νίκες πρωταθλήματος σε έναν χρόνο της Λίβερπουλ το 1982 και αναζητά στα εναπομείναντα τρία ματς του έτους, τρεις βαθμούς, προκειμένου να φτάσει στο… απόλυτο ρεκόρ!

Όσον αφορά τον Καταλανό προπονητή της; Έφτασε τα 500+ γκολ στην Premier League, ταχύτερα από κάθε άλλον και συνεχίζει με στόχο το 4ο πρωτάθλημα σε πέντε χρόνια και το… τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0