Football Talk

Νόριτς - Άστον Βίλα: Δεν ξεκινάει βασικός ο Γιαννούλης, παρά τον τίτλο του MVP στο προηγούμενο ματς!

Νόριτς - Άστον Βίλα: Δεν ξεκινάει βασικός ο Γιαννούλης, παρά τον τίτλο του MVP στο προηγούμενο ματς!

Στις βασικές επιλογές του Ντιν Σμιθ για την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Νόριτς απέναντι στην Άστον Βίλα, δεν συμπεριλαμβάνεται ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος δεν θα βρεθεί για 3η φορά στην σεζόν στο αρχικό σχήμα σε συνεχόμενες αναμετρήσεις.

Πριν από μερικές ημέρες, η Νόριτς ηττήθηκε στην 16η αγωνιστικής της Premier League από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο «Κάροου Ρόουντ» με 1-0, αλλά ο Δημήτρης Γιαννούλης αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης για τα «καναρίνια».

Ο Έλληνας μπακ, ο οποίος πραγματοποιούσε τότε την 9η συμμετοχή του στην κορυφαία τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, ήταν εξαιρετικός και στις δύο πλευρές του γηπέδου, όντας μαζί με τον Τίμο Πούκι, ό,τι πιο αξιόλογο είχαν να επιδείξουν οι γηπεδούχοι στην αναμέτρηση.

Τηρουμένων των αναλογιών λοιπόν, δεν θα μπορούσε ο Ντιν Σμιθ να αφήσει εκτός 11άδας τον Δημήτρη Γιαννούλη για την δεύτερη εντός έδρας αναμέτρηση στην σειρά, κόντρα στην Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ. Και όμως το έκανε, με τον Σόρενσεν να τον αντικαθιστά.

Κάπως έτσι, ο τέως, αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν θα είναι βασικός σε διαδοχικές αναμετρήσεις, για 3η φορά στην σεζόν, μετρώντας πάντως στα πέντε ματς που προηγήθηκαν «μηδενικές» επικρατήσεις, δύο «λευκές» ισοπαλίες και τρεις ήττες δίχως γκολ υπέρ του.

Στόχος βεβαίως είναι να σταματήσει η κακοδαιμονία και να πανηγυρίσει η Νόριτς την πρώτη της νίκη στην Premier League με τον Γιαννούλη στο βασικό σχήμα. Αυτό δεν θα το μάθουμε σήμερα. Μένει να δούμε, αν ο Έλληνας θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης, μαζί με τον Χρήστο Τζόλη, που δεν έχει κάνει την εμφάνισή του στα 135 πιο πρόσφατα αγωνιστικά λεπτά που έδωσε η Νόριτς.


Δημήτρης Μανάκος 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0