Football Talk

Super League 2: Μόνο... νίκη θέλουν ΑΕΚ Β’ και Παναθηναϊκός Β΄, εκτός έδρας «αποστολή» για τον Ολυμπιακό Β’

Super League 2: Μόνο... νίκη θέλουν ΑΕΚ Β’ και Παναθηναϊκός Β΄, εκτός έδρας «αποστολή» για τον Ολυμπιακό Β’

Οι αναμετρήσεις Ηρακλής – Ολυμπιακός Β΄ (14:45 ΕΡΤ3), Παναθηναϊκός Β΄ - Αστέρας Βλαχιώτη (14:45 ERTFLIX) και ΑΕΚ Β΄ - Χανιά (14:45 ERTFLIX) ξεχωρίζουν την Κυριακής (12/12) στο πρόγραμμα της Betsson Super League 2.

Με πέντε αγώνες ολοκληρώνεται την Κυριακή (12/12) το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Στον Βόρειο όμιλο στις 14:45 ο Ηρακλής υποδέχεται στο Καυτανζόγλειο τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας θέλει να πετύχει την πρώτη της εντός έδρας νίκη, ενώ αυτή του Αριέλ Ιμπαγάσα να πάρει το πρώτο της τρίποντο μακριά από την έδρα της.

Αντίθετα στον Νότιο όμιλο, στις 14:45, θα πραγματοποιηθούν δύο αναμετρήσεις. Στον Ασπρόπυργο ο Παναθηναϊκός Β΄ θα υποδεχτεί τον Αστέρα Βλαχιώτη, με την ομάδα του Γιάννη Βονόρτα να θέλει επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Καραϊσκάκη.

Επίσης την ίδια ώρα στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» η ΑΕΚ Β΄ αντιμετωπίζει τα Χανιά. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί των θετικών αποτελεσμάτων που έχει στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Βόρειος όμιλος

14:45 Ηρακλής-Ολυμπιακός Β’ ΕΡΤ3 

14:45 Απόλλων Πόντου – Λάρισα

14:45 Αναγέννηση Καρδίτσας-Τρίκαλα

Ρεπό: Πανσερραϊκός

Νότιος όμιλος

14:45 ΑΕΚ Β’-Χανιά ERTFLIX

14:45 Παναθηναϊκός Β’-Αστέρας Βλαχιώτη ERTFLIX

Ρεπό: Ηρόδοτος 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0