Football Talk

Η ΑΕΚ κατέθεσε αίτημα αναβολής του αγώνα της Τρίπολης!

Η ΑΕΚ κατέθεσε αίτημα αναβολής του αγώνα της Τρίπολης!
Διαβάστε τι τόνισαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στον διαιτητή Καραντώνη, μετά το τέλος της προθέρμανσης και στο ημίχρονο, αλλά και τι απάντησε ο διαιτητής!
 
Σχετικά Άρθρα
Όλη η Ελλάδα είδε τις άθλιες γηπεδικές συνθήκες στις οποίες ξεκίνησε, πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε το Αστέρας ΤρίποληςΑΕΚ (11/12, 0-0). Η καταρρακτώδης βροχή και ο δυνατός αέρας επηρέασαν τους παίκτες όπως ήταν φυσικό, οι οποίοι έπαιξαν το ματς σε ένα γήπεδο… λίμνη. 

Η ΑΕΚ τόσο πριν την έναρξη του αγώνα, όσο και στο ημίχρονο έθεσε αίτημα αναβολής ή διακοπής, αντίστοιχα, του παιχνιδιού στον διαιτητή Καραντώνη, μέσω του Βασίλη Δημητριάδη. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της «Ένωσης», ωστόσο, άκουσε από τον διαιτητή, πριν την έναρξη, ότι το γήπεδο είναι μεν βαρύ, αλλά μπορεί να διεξαχθεί το παιχνίδι, ενώ άποψη ο Καραντώνης δεν άλλαξε ούτε στο ημίχρονο!

Θυμίζουμε πως μόνο ο διαιτητής είναι αυτός που αποφασίζει αν και πότε θα διεξαχθεί ένα παιχνίδι. Ο κ. Καραντώνης έκρινε πως αυτός ο αγώνας έπρεπε να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί κανονικά, όπως και έπραξε.

Θοδωρής Καρβουνιάρης
www.bnsports.gr



 
 
 
 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0