Football Talk

Αραούχο: «Ήταν αδύνατο να αλλάξεις πάσα - Το ματς θα μπορούσε να αναβληθεί!»

Αραούχο: «Ήταν αδύνατο να αλλάξεις πάσα - Το ματς θα μπορούσε να αναβληθεί!»
Ο Σέρχιο Αραούχο παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA μετά τη «λευκή» ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης (11/12, 0-0) και στάθηκε στις αντιξοότητες του να παιχτεί ποδόσφαιρο στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής!
Στον ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο που δημιούργησαν προβλήματα τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στον ίδιο, στάθηκε ο Σέρχιο Αραούχο, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, μετά το πέρας της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (11/12, 0-0). 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τις συνθήκες του ματς:
«Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στην ουσία δεν μπορούσες να παίξεις, δεν μπορούσες να αλλάξεις μία πάσα. Θα μπορούσε να είχε αναβληθεί το παιχνίδι και να παίξουμε αύριο σε καλύτερες συνθήκες. Τι να κάνουμε, έτυχε σε εμάς». 

Για το τακτικό κομμάτι:
«Ηταν πολύ δύσκολο να παίξω. Όταν παίζεις με μεγάλες μπαλιές και έχεις δυνατούς κεντρικούς αμυντικούς, είναι δύσκολο να παίξει ένας επιθετικός σαν κι εμένα που θέλω τη μπάλα στα πόδια. Ζήτημα είναι αν την πήρα 2-3 φορές». 

Για τους δύο χαμένους βαθμούς:
«Είναι ένα κακό αποτέλεσμα. Θέλαμε και έπρεπε να κερδίσουμε. Ετσι όπως ήταν το γήπεδο και οι καιρικές συνθήκες πήραμε ένα βαθμό, γιατί σε ένα τέτοιο γήπεδο θα μπορούσαμε και να είχαμε χάσει. Συνεχίζουμε τη δουλειά και θα περιμένουμε από τους αντιπάλους μας να χάσουν βαθμούς». 

Για τον πρώτο γύρο:
«Ο πρώτος γύρος είχε και καλές και κακές στιγμές, προσωπικά και ομαδικά. Είμαι τυχερός γιατί οι συμπαίκτες μου, μου έδωσαν πάσες και έκανα γκολ. Συνεχίζουμε τη δουλειά και ελπίζω να έχουμε ένα πολύ καλύτερο δεύτερο γύρο». 

Για το νέο γήπεδο:
«Το γήπεδο, όπως το είδα, γίνεται καταπληκτικό. Φανταζόμουν να σκοράρω ένα γκολ και το γήπεδο να είναι γεμάτο από κόσμο. Ελπίζω να τελειώσει σύντομα και να μοιραστούμε στιγμές, εγώ και οι συμπαίκτες μου, με τον κόσμο εκεί».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0