Football Talk

Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη 0-2: Ο Μαυροπάνος άνοιξε το… δρόμο για το σπουδαίο «διπλό» των Σουηβών! (video)

Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη 0-2: Ο Μαυροπάνος άνοιξε το… δρόμο για το σπουδαίο «διπλό» των Σουηβών! (video)
Πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Στουτγκάρδη, η οποία με πρωταγωνιστεί τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Βόλφμπουργκ (2-0), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Σπουδαίο «διπλό» (2-0) στην έδρα της Βόλφμσπουργκ πανηγύρισε η Στουγκάρδη, με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο να είναι ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του στα γενέθλια του, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της!

Στο 25’, ο Έλληνας στόπερ σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ, το οποίο άνοιξε το δρόμο της επικράτησης για τους Σουηβούς, ενώ ο Φέρστερ στο 63’ διπλασίασε τα τέρματα τους και ουσιαστικά τελείωσε το ματς!

Για την Βόλφμσπουργκ η συγκεκριμένη ήττα αποτελεί πισωγύρισμα, καθώς μένει 10η με 20 βαθμούς, την στιγμή που η Στουτγκάρδη παίρνει μεγάλη «ανάσα», αφού βρίσκεται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Βόλφσμπουργκ (Κόφελντ): Κάστελς, Μπαμπού (67’ Μπακού), Μπόρναου, Λακρουά, Ρόσα Σίλβα (51’ Ρουσιγιόν), Φρανκς (21’ Γκιλαβογκί), Άρνολντ, Νμέτσα, Βάλντσμιντ (66’ Νμέκα), Στέφεν (66’ Λουκεμπακιό), Βέχορστ.

Στουτγκάρδη (Ματαράτσο): Μιούλερ, Άντον, Μαυροπάνος, Ίτο, Κουλιμπαλί (80' Φιούριχ), Καραθόρ, Έντο, Μάσιμο (26’ Στέντσελ), Μανγκάλα, Φέρστερ (74' Κεμπφ), Μάρμους (80' Εμβουμπά).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0