Football Talk

Στραβοπάτημα της Γιουβέντους στη Βενετία – «Τεσσάρα» με one man show Βλάχοβιτς η Φιορεντίνα

Στραβοπάτημα της Γιουβέντους στη Βενετία  – «Τεσσάρα» με one man show Βλάχοβιτς η Φιορεντίνα

Έ«χ»ασε βαθμούς στη Βενετία η Γιουβέντους. 1-1 κόντρα στη Βένετσια. Πάρτι των «βιόλα» με πρωταγωνιστή Βλάχοβιτς, 4-0 την Σαλερνιτάνα.

 


 Η Βενέτσια έβαλε μπλόκο στην Γιουβέντους και έμεινε στην 16η θέση. Η «γηραιά κυρία» άνοιξε το σκορ με τον Άλβαρο Μοράτα στο 32’, μετά από πολύ ωραία ασίστ του Λούκα Πελεγκρίνι.

Όμως, η Βενέτσια ισοφάρισε στο 2ο ημίχρονο,με τον  Ματία Αραμού να «πληγώνει» την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και να  χαρίζει «χρυσό» βαθμό στην ομάδα του.

 





Η Φιορεντίνα κατάφερε να πάρει την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στη Serie A, «διαλύοντας» με 4-0 την ουραγό Σαλερνιτάνα. Ο Τζιάκομο Μποναβεντούρα «άνοιξε» το σκορ στο 31ο λεπτό με ένα ωραίο σουτ που νίκησε τον Βιντ Μπέλετς.

Στο δεύτερο ημίχρονο την σκυτάλη πήρε ο συνήθης ύποπτος, Ντούσαν Βλάχοβιτς, σκοράροντας δύο γκολ και εξασφαλίζοντας τους τρεις βαθμούς για τους «βιόλα». Ο Σέρβος επιθετικός έφτασε τα 15 γκολ στη σεζόν, και πήρε την πρώτη θέση από τον Τσίρο Ιμόμπιλε, που έχει 13. Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Γιούσεφ Μάλε στο 90ο λεπτό.

 

 Τα highlights:

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0