Football Talk

Europa Conference League: Στα χαρτιά ο νικητής του Τότεναμ – Ρεν!

Europa Conference League: Στα χαρτιά ο νικητής του Τότεναμ – Ρεν!

Σε τοίχο έπεσε κάθε προσπάθεια να βρεθεί ημερομηνία να παίξουν το εξ αναβολής παιχνίδι τους Τότεναμ και Ρεν, με αποτέλεσμα να υπάρξει ανακοίνωση για οριστική ακύρωση και απόφαση για τον νικητή στα χαρτιά, ανάλογα με την υπαιτιότητα που θα αποφασίσει η πειθαρχική επιτροπή της UEFA. Προς αποκλεισμό τα «σπιρούνια». 

Η έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού στο εσωτερικό της Τότεναμ δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του ματς με την Ρεν την περασμένη Πέμπτη (9/12), ενώ, σε συνέχεια της κατάστασης, η Premier League ανέβαλε και την αναμέτρηση των «σπιρουνιών» με την Μπράιτον που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (12/12).

Όπως έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου (11/12) έπειτα από αδιέξοδο που παρατηρήθηκε στην προσπάθεια εύρεσης ημερομηνίας για να γίνει το παιχνίδι, οι δύο ομάδες δεν θα μπουν στο γήπεδο για να παίξουν. Ο νικητής θα κριθεί με απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA, με την Τότεναμ να βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου, στο -3 από την Φίτεσε που επικράτησε 3-1 της Μούρα στο τελευταίο ματς.

Η επιτροπή θα αποφασίσει την ομάδα που έχει την υπαιτιότητα για την αδυναμία διεξαγωγής του παιχνιδιού σε άλλη ημερομηνία και θα υπάρξει νικητής στα χαρτιά...

Η βαθμολογία του ομίλου: 

1.Ρεν 11

2.Φίτεσε 10

3.Τότεναμ 7

4.Μούρα 3

 


Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0