Football Talk

Μπρέντφορντ – Γουότφορντ 2-1: Πήρε τη νίκη με φοβερή ανατροπή και πέναλτι στο 96'!

Μπρέντφορντ – Γουότφορντ 2-1: Πήρε τη νίκη με φοβερή ανατροπή και πέναλτι στο 96'!

Με τεράστια ανατροπή στο φινάλε η Μπρέντφορντ πήρε τη δεύτερη νίκη της στα τελευταία 9 παιχνίδια πρωταθλήματος και σκοράροντας στο 84' και τις καθυστερήσεις έφτασε στο τελικό 2-1 απέναντι στην Γουότφορντ

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν άλλαξε έκφραση στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς και έδειξε πως θα χαμογελούσε μονάχα όταν η ομάδα του θα είχε καταφέρει να σιγουρέψει τη νίκη.


Αυτό φάνηκε να είναι εφικτό, ώστε οι «hornets» να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να φτάνουν στο +6 από τις τρεις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν στην Τσάμπιονσιπ στο φινάλε της σεζόν.

Το σκορ άνοιξε ο Εμανουέλ Ντένις στο 24ο λεπτό με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τομ Κλέβερλι και κάκιστη αμυντική λειτουργία από πλευράς Μπρέντφορντ.

Η Γουότφορντ μπορεί να είχε πάρει το προβάδισμα, όμως, αυτό δεν σήμαινε πως έπαιζε και καλό ποδόσφαιρο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυνικοί όταν χρειάστηκε για να πετύχουν το γκολ και η Μπρέντφορντ έδειξε να έχει χάσει την συγκέντρωση και την σπιρτάδα που παρουσίαζε στο ξεκίνημα της σεζόν.

Το σύνολο του Τόμας Φρανκ άργησε πολύ να μπει στο κλίμα του ματς, το έκανε μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Όταν το παιχνίδι άρχισε ν' ανοίγει, η Γουότφορντ φάνηκε ν' αμύνεται σωστά, παρ' όλα αυτά δεν κράτησε τίποτα μέχρι το φινάλε και οι «bees» έκαναν τεράστιο come-back!

Στο 84' ο Πόντους Γιάνσον με κεφαλιά ισοφάρισε για τους «bees», οι οποίοι πίεσαν από στατική φάση και εκμεταλλεύτηκαν ολιγωρία στα μετόπισθεν των φιλοξενούμενων, για να έρθει και το 2-1 στις καθυστερήσεις από τον Μπουέμο με εκτέλεση πέναλτι

www.bnsports.gr 




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0