Football Talk

ΑΕΚ: Ξεκάθαρος ο Γιαννίκης για τα μεταγραφικά - Τι λέει για Στάνκοβιτς, Τσιντώτα και αγωνιστικά

ΑΕΚ: Ξεκάθαρος ο Γιαννίκης για τα μεταγραφικά - Τι λέει για Στάνκοβιτς, Τσιντώτα και αγωνιστικά

Όλα όσα είπε ο Αργύρης Γιαννίκης για τις φήμες της μεταγραφής του Βασιλειάδη, αλλά και την απουσία του Στάνκοβιτς ενόψει Αστέρα.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Αστέρα στην Τρίπολη το Σάββατο (11/12, 19:30) για την 13η αγωνιστική της Super League. Ο προπονητής της «Ένωσης», Αργύρης Γιαννίκης, σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μίλησε για τις μεταγραφικές φήμες αλλά και την παρουσία του Τσιντώτα στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Το τακτικό μας κομμάτι είχε μεγάλη ένταση. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, είχαμε φάσεις και για δεύτερο γκολ. Γνωρίζουμε ότι αυτή τη στιγμή δε μπορούμε με συνέπεια να έχουμε αυτή την ένταση στο παιχνίδι μας. Χρειάζεται και μία έξυπνη διαχείριση. Οι φάσεις ήταν με το μέρος μας. Ήταν μία δίκαιη νίκη και συγχαρητήρια στους παίκτες».

Για όσους έκαναν λόγο για οπισθοχώρηση της ομάδας:

«Δεν μπορούμε να έχουμε την ίδια εικόνα για 90 λεπτά. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε στο κομμάτι αυτό. Βλέπουμε εξέλιξη και πρόοδο. Χρειάστηκε μία έξυπνη διαχείριση για να κερδίσουμε το ντέρμπι και μπράβο στους παίκτες».

Για την απουσία του Στάνκοβιτς:

«Σημαντικός παίκτης ο Τσίτσαν. Δε το συζητάμε. Ήταν αναγκαίο όμως να γίνει. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Τσιντώτα για να έχει την απόδοση που πρέπει και να κερδίσουμε τα παιχνίδια».

Για τον Αστέρα Τρίπολης:

«Ο Αστέρας είναι σκληρός αντίπαλος, βγάζει ένταση στο κέντρο, έχει επικίνδυνους επιθετικούς και πρέπει να βγάλουμε τα στοιχεία μας για να κερδίσουμε. Η πορεία του είναι ανοδική στα τελευταία ματς» .

Για τα μεταγραφικά και τον Βασιλειάδη:

«Δε σχολιάζω ονόματα παικτών που δεν είναι παίκτες μου. Δεν έχω κάνει καμία εισήγηση για παίκτες. Δεν έχω ασχοληθεί μεταγραφικά καθόλου αυτή τη στιγμή. Δεν έχει υπάρξει κανένας διάλογος εσωτερικά, γιατί υπάρχει πολλή δουλειά, να βελτιώσουμε την ομάδα και να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Όταν θα υπάρχουν εσωτερικές συζητήσεις θα αναλύσουμε τα πάντα αν κι εφόσον χρειαστούν μεταγραφές και που θα χρειαστούν. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε τη δουλειά μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0