Football Talk

Εμβιλά: «Όλα πήγαν στραβά – Να μην επαναλάβουμε τα σημερινά λάθη» (video)

Εμβιλά: «Όλα πήγαν στραβά – Να μην επαναλάβουμε τα σημερινά λάθη» (video)

Ο Γιαν Εμβιλά ήταν από τους ποδοσφαιριστές που «διασώθηκαν» στο Βέλγιο αλλά δεν άλλαξαν την διακύμανση του αγώνα με την Αντβέρπ, με τον ίδιο να θεωρεί πως τίποτα δεν πήγε καλά.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να τα βγάλει εις πέρας στο Βέλγιο και ηττήθηκε με 1-0 από την Αντβέρπ. Γενικά, η ομάδα του Μαρτίνς είχε κάκιστη εμφάνιση, με τον Γιαν Εμβιλά να είναι από τους λίγους που διασώθηκαν.

Ο ίδιος, αναφέρθηκε στην ήττα, λέγοντας πως τίποτα δεν πήγε καλά και πως πρέπει να γίνει η αυτοκριτική για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά είπε: «Όλα πήγαν άσχημα. Ξέρουμε πως η ομάδα έχει καλούς παίκτες αλλά παίξαμε χωρίς ένταση. Δείξαμε πως δεν έχουμε τη δύναμη  να αντιδράσουμε. Ήταν μια ευρωπαϊκή βραδιά που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από την ομάδα μας.

Ξέραμε πως στη διοργάνωση θα έρθουν δύσκολες ομάδες. Πρέπει να προετοιμαστούμε  πολύ καλά. Ίσως πρέπει να μας γίνει μάθημα αυτό το ματς. Ίσως όταν θα παίξουμε με μεγάλες ομάδες η ομάδα να συγκεντρωθεί και να καταλάβει πως πρέπει να παίξει πιο γρήγορα και πιο δυναμικά. Ξέρουμε πως πρέπει να αλλάξουμε την ψυχολογία μας και τη φιλοσοφία του παιχνιδιού και σε καμία περίπτωση να μην επαναλάβουμε τα σημερινά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0