Football Talk

Βατσλίκ: «Νίκησε δίκαια η Αντβέρπ – Θα ήθελα να παίξουμε με Σεβίλλη» (video)

Βατσλίκ: «Νίκησε δίκαια η Αντβέρπ – Θα ήθελα να παίξουμε με Σεβίλλη» (video)

Για την ήττα του Ολυμπιακού από την Αντβέρπ αλλά και τον αντίπαλο που θα ήθελε να βρει μπροστά του, αναφέρθηκε ο Τόμας Βατσλίκ.

Ήταν από τους καλύτερους της αναμέτρησης με την Αντβέρπ. Ο Τόμας Βατσλίκ κράτησε το 1-0 και έκανε μία γεμάτη εμφάνιση παρά την ήττα. Ο ίδιος μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και την κλήρωση των νοκ-άουτ του Europa League.

Συγκεκριμένα, ο Τσέχος πορτιέρο αναφέρθηκε στην δίκαιη επικράτηση του βελγικού συλλόγου αλλά και την αρέσκειά του να βρεθεί αντιμέτωπος με την Σεβίλλη.

Αναλυτικά είπε: «Η Αντβέρπ έπαιξε με αυτοπεποίθηση, είχε κατοχή, έπαιξε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο έβαλε νωρίς γκολ, εμείς πηγαίναμε με καθυστέρηση στη μπάλα, δεν κερδίζαμε δεύτερες μπάλες. Νίκησε απόλυτα δίκαια. Θα ήθελα να παίξω κόντρα στη Σεβίλλη κι έχω την αίσθηση ότι αυτή θα βρούμε μπροστά μας. Μίλησα με τη σύζυγό μου, λατρεύει το γήπεδο και τον κόσμο στη Σεβίλλη, θα ήταν ωραίο να επιστρέψω, να δω τους ανθρώπους της και να πω αντίο στον κόσμο μπροστά σε γεμάτο γήπεδο. Πριν ήταν άδειο (λόγω του κορονοϊού)».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0