Football Talk

Τότεναμ: Τα «σπιρούνια» ζήτησαν αναβολή των ματς με Μπράιτον και Λέστερ ελέω… κορωνοϊού!

Τότεναμ: Τα «σπιρούνια» ζήτησαν αναβολή των ματς με Μπράιτον και Λέστερ ελέω… κορωνοϊού!

Εξαιρετικά άσχημη η κατάσταση με τα κρούσματα κορωνοϊού στην Τότεναμ, με τα «σπιρούνια» να ζητούν αναβολή των παιχνιδιών με Μπράιτον (12/12, 16.00) και Λέστερ (16/12, 21.30)!

Στο… έλεος των κρουσμάτων κορωνοϊού έχει βρεθεί η Τότεναμ, η οποία παράλληλα περιμένει την UEFA να ορίσει εκ νέου το παιχνίδι με τη Ρεν (ήταν για σήμερα 9/12, αλλά αναβλήθηκε), για την τελευταία αγωνιστική του Europa Conference League.

Ωστόσο, τα πολλά κρούσματα της Covid-19 (περίπου 14 στον αριθμό) οδήγησαν τα «σπιρούνια» να ζητήσουν από την Premier League την αναβολή των αναμετρήσεων με Μπράιτον (12/12, 16.00) και Λέστερ (16/12, 21.30)!

Η Premier League λογικά θα ικανοποιήσει το αίτημα της Τότεναμ, αφού το ίδιο είχε πράξει και την περσινή σεζόν αντίστοιχα στην περίπτωση της Φούλαμ, η οποία είχε 6 κρούσματα κορωνοϊού και το ματς της τότε με τους Λονδρέζους είχε αναβληθεί.

Η απόφαση αναμένεται στη διάρκεια της Παρασκευής (10/12) για το Μπράιτον-Τότεναμ και θα ακολουθήσει εκείνη για το Τότεναμ-Λέστερ, μιας και η διοργανώτρια αρχή αποφασίζει ματς με το ματς.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0