Football Talk

Champions League, 6ος όμιλος: Δεν κατάφεραν να νικήσουν οι «αλλαγές» της Γιουνάιτεντ - Αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης το ματς στο Μπέργκαμο

Champions League, 6ος όμιλος: Δεν κατάφεραν να νικήσουν οι «αλλαγές» της Γιουνάιτεντ -  Αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης το ματς στο Μπέργκαμο
Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κατάφεραν να νικήσουν την Γιούνγκ Μπόις σε ένα ματς «αγγαρεία» για την ίδια. Αποχαιρέτησε την Ευρώπη η ελβετική ομάδα. Ο δεύτερος αγώνας του ομίλου θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη (9/12). Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ήδη εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την θέση της στα νοκ-αουτ, προκρίνοντας ως πρώτη στον 6ο όμιλο. Με αποτέλεσμα, να περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στην κλήρωση της Δευτέρας (13/8). Με τις Αταλάντα-Βιγιαρεάλ να ανεμετρώνται αύριο για την δεύτερη και την τρίτη θέση του ομίλου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο παρά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με ένα πολύ όμορφο γυριστό σουτ του Μέισον Γκρίνγουντ. ‘Επειτα από πολύ ωραία σέντρα του Λουκ Σο, ο οποίος γύρισε από τον τραυματισμό του. Οι Γιούνγκ Μπόις έβγαλαν αντίδραση από το 30’ και μετά, παίρνοντας τα ηνία και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Με τον Φάμπιαν Ρίντερ να δικαιώνει την ομάδα του με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή στο 42ο λεπτό, βάζοντας την και πάλι στο κόλπο για πρόκριση. Αυτό, ήταν και το πρώτο γκολ που δέχεται η Γιουνάιτεντ στην εποχή Ράγκνικ.

 Οι «μπέμπηδες» ξεκίνησαν πολύ ενεργά και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Άντονι Ελάνγκα να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία στο 46’ για να ξαναδώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Με τον ίδιο να χάνει ανεπανάληπτο τετ α τετ δεκατρία λεπτά αργότερα, αφού ο Γκιγιάμ Φαβρ είχε και πάλι απάντηση. Οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν να «κλέψουν» το ματς χωρίς αποτέλεσμα, αποχαιρετώντας έτσι λοιπόν το ευρωπαικό ποδόσφαιρο.

Ενώ, στο άλλο ματς του 6ου ομίλου δεν υπήρξε αναμέτρηση λόγω χιονόπτωσης. Με μεγάλη πιθανότητα ο αγώνας να πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη (9/12) σύμφωνα με την UEFA.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιούνγκ Μπόις 1-1  (9’ Γκρίνγουντ – 42’ Ρίντερ)


Αταλάντα – Βιγιαρεάλ (Αναβολή)


Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

  1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6 11 (8-3)
  2. Βιγιαρεάλ 5 7 (9-7)
  3. Αταλάντα 5 6 (10-10)
  4. Γιούνγκ Μπόις 6 5 (7-12)

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0