Football Talk

Ρέαμπτσουκ: «Δίνω όλη μου τη δύναμη στα 90 λεπτά»

Ρέαμπτσουκ: «Δίνω όλη μου τη δύναμη στα 90 λεπτά»

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ στο Βέλγιο (9/12, 19:45, COSMOTE SPORT 3) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και τόνισε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ενώ υπογράμμισε πως δίνει όλη του τη δύναμη τα 90λεπτα που αγωνίζεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρέαμπτσουκ:

Για την αγωνιστική άνοδό του μετά το γκολ κόντρα στη Αντβέρπ: «Πραγματικά νιώθω ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Εκείνο το γκολ ήταν ένα κίνητρο για εμένα για να συνεχίσω να προσπαθώ. Είμαι άνθρωπος που προσπαθώ και δουλεύω σκληρά. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλεύω για να έχω ακόμα περισσότερη βελτίωση».

Για την αγάπη του κόσμου: «Πραγματικά ενώ είμαι ένα παιδί μακριά από τη χώρα μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου, εισπράττω πολλή αγάπη, μου δίνει δύναμη για ανταποδίδω καλά. Ευχαριστώ τους φίλους του Ολυμπιακού και για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου».

Για τη βελτίωσή του: «Νομίζω ότι έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης, δεν έχω φτάσει ακόμα στην τοπ απόδοσή μου. Έχω βελτιώσει την απόδοσή μου στα τελειώματα, στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου δηλαδή και γενικότερα έχω αυξήσει την αντοχή και επιμονή μου στο παιχνίδι μου».

Για το γεγονός ότι δεν αισθάνεται κούραση: «Είναι αλήθεια μετά από πολλά παιχνίδια νιώθω νεκρός. Φυσικά και αισθάνομαι κούραση, αλλά έχω την αντοχή να βγάλω τα 90 λεπτά, δίνω όλη μου τη δύναμη στα 90 λεπτά.

Δεν είναι μόνο η δική μου δουλειά, αλλά και ο ο τρόπος αποκατάστασης, η διατροφή μας, ο τρόπος που ξεκουραζόμαστε, όλα αυτά νομίζω ότι έχουν πολύ καλά αποτελέσματα και καλή δουλειά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0