Football Talk

Kλοπ: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τους παίκτες μου» (video)

Kλοπ: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τους παίκτες μου» (video)

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη κόντρα στη Μίλαν και το 6 στα 6 για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League.

Σε... πελάγη ευτυχίας οδήγησαν τον προπονητή τους, οι παίκτες της Λίβερπουλ, με την απόδοση και την νίκη τους με 2-1 επί της Μίλαν για την 6η και τελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Champions League.

«Πολλοί πρέπει να ξαφνιάσθηκαν από την αρχική 11άδα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιούργκεν Κλοπ και πρόσθεσε: «Αλλά είπα πριν από το παιχνίδι ότι θέλαμε να κερδίσουμε το ματς. Αυτή η ομάδα, είναι γεμάτη επιθυμία και χρειαζόμασταν αυτή την επιθυμία απόψε, όπως και... φρέσκα πόδια. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που μπόρεσαν να δείξουν οι παίκτες απόψε, στην πειθαρχία τους, στην οργάνωση τους και στον χαρακτήρα τους. Είναι τόσα πολλά πράγματα που αγάπησα απόψε. Όσον αφορά στον Ιμπραΐμοβιτς; Εάν κάποιος μπορεί να είναι αρκετά τρελός για να παίξει μέχρι τα 40, αλλά και μετά, μάλλον αυτός είναι ο Ζλάταν. Είναι ακόμα απειλητικός, έπρεπε να παλέψουμε για να τον αντιμετωπίσουμε, αλλά αμυνθήκαμε πολύ καλά».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0