Football Talk

Αντσελότι: «Στόχος μας είναι να πάμε μέχρι το τέλος»

Αντσελότι: «Στόχος μας είναι να πάμε μέχρι το τέλος»

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, ξεκαθάρισε μετά την νίκη επί της Ίντερ και την πρόκριση στους «16» τους Champions League πως στόχος των «μερένχες» είναι ο τελικός.

Ικανοποιημένος από την πρόκριση στους «16» του Champions League και την πρώτη θέση στον όμιλο, εμφανίσθηκε ο Κάρλο Αντσελότι, μετά την εντός έδρας νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ίντερ με 2-0.

«Μου άρεσε πολύ η αμυντική πτυχή της ομάδας. Η ατομική ικανότητα είναι πολύ υψηλή, όπως φάνηκε και στο ματς από την απόδοση των Αλάμπα και Μιλιτάο», σχολίασε ο Ιταλός προπονητής και συνέχισε:

«Δεχόμαστε λιγότερα γκολ απ’ ότι στην αρχή της χρονιάς. Δεν θέλω να ζητήσω περισσότερα, μερικές φορές δεν πατάμε αρκετά ψηλά, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε καλά και παίζουμε με άνεση. Μερικές φορές πρέπει να κατεβούμε και να αμυνθούμε στην περιοχή μας, δεν είναι πολύ αισθητικό, αλλά λειτουργεί καλά. Δεν είμαστε η πιο... έντονη ομάδα στην άμυνα, αλλά ξέρουμε να αμυνόμαστε, έχουμε μεγάλη εμπειρία. Ο στόχος μας, είναι να πάμε μέχρι το τέλος, όχι απλώς να προκριθούμε στους 16».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0