Football Talk

ΠΑΟΚ: Το déjà vu με τον Ιωνικό του ξύπνησε μνήμες απ’ τον… Άρη! (video)

ΠΑΟΚ: Το déjà vu με τον Ιωνικό του ξύπνησε μνήμες απ’ τον… Άρη! (video)

Πίσω στον χρόνο βρέθηκε ο ΠΑΟΚ καθώς μια παρόμοια ήττα από αυτή με τον Ιωνικό, έχει να ζήσει από εκείνη κόντρα στον Άρη στο «καυτό» Χαριλάου το 2020.

Τα δεδομένα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ είναι περίεργα. Οι συνεχόμενες ήττες έχουν προκαλέσει αναστάτωση στους ανθρώπους του «δικεφάλου», ειδικότερα έπειτα από την πιο πρόσφατη κόντρα στον Ιωνικό η οποία έδωσε συνέχεια στο αρνητικό σερί της ομάδας και την άφησε στο -13 από τον Ολυμπιακό και την κορυφή.

Συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα (Ατρόμητος, Άρης, Ιωνικός) ενώ στα τελευταία πέντε παιχνίδια – σε όλες τα διοργανώσεις – δεν έχουν καταφέρει να πάρουν ούτε μία νίκη (εδώ προστίθενται οι ισοπαλίες με Σλόβαν για το Conference League και ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας)! Ωστόσο το επεισοδιακό αυτό παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας, ανέσυρε επίσης μνήμες στον ΠΑΟΚ από μια άλλη αναμέτρηση που ίσως θα ήθελε να ξεχάσει…

Ο «δικέφαλος» βρέθηκε να προηγείται στο 18’ με μια εξαιρετική κεφαλιά του Σφιντέρσκι, όμως οι Νικαιώτες χρειάστηκαν μόλις 16 λεπτά προκειμένου να κάνουν την μεγάλη ανατροπή. Με τους Κάνιας (20’) και Άοσμαν (31’), λοιπόν, να βρίσκουν δίχτυα, το στάδιο της Νεάπολης πήρε «φωτιά» και οι γηπεδούχοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα. Τελικά ο Ιωνικός σκόραρε ξανά με τον Λενίς (49’), οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με τον Μουργκ στο 60’ όμως πήραν στη συνέχεια τον δρόμο για Θεσσαλονίκη με άδεια χέρια.

Κάτι παρόμοιο, δηλαδή ο ΠΑΟΚ ναι μεν να προηγείται ωστόσο να βλέπει πριν το ημίχρονο τον αντίπαλο να φέρνει τούμπα το ματς και εν συνεχεία να χάνει, έχει πράγματι ξανασυμβεί και χρονολογείται πριν από σχεδόν δύο χρόνια, τον Ιανουάριο του 2020! Τότε (4/1/20) οι «ασπρόμαυροι» ταξίδεψαν στο κοντινό και γνώριμο «Κλεάνθης Βικελίδης» προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Άρη για την 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και προηγήθηκαν αρχικά – ξανά – με τον Σφιντέρσκι στο 10ο λεπτό!

Στη συνέχεια οι Λάρσον και Βέλεθ ανέτρεψαν πλήρως τα παιχνίδι με γκολ στο 17’ και 41’ αντίστοιχα, στέλνοντας τους «κίτρινους» στην ανάπαυλα με το υπέρ τους 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο τα τέρματα των Ρόουζ (47’) και Σάσα (70’) «κλείδωσαν» το τρίποντο, ενώ εκείνο του Μάτος (77’) απλώς διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0