Football Talk

Ο Μάρκο Ντι Μπέλο στο Αντβέρπ - Ολυμπιακός, ο Ρόιτ Σάγκι στο ΠΑΟΚ - Λίνκολν

Ο Μάρκο Ντι Μπέλο στο Αντβέρπ - Ολυμπιακός, ο Ρόιτ Σάγκι στο ΠΑΟΚ - Λίνκολν

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League και του Conference.

Ο Ιταλός, Μάρκο Ντι Μπέλο, από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Αντβέρπ με τον Ολυμπιακό (9/12, 19:45) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντανιέλε Μπιντόνι, Αλμπέρτο Τεγκόνι, στο VAR θα βρίσκονται οι Μίκαελ Φάμπρι, Φάμπιο Μαρέσκα και τέταρτος θα είναι ο Ροσάριο Αμπίσο.

Ο 40χρονος είχε σφυρίξει το Ρόμα - Ίντερ 0-3 το περασμένο Σάββατο στο Ολίμπικο, ενώ την 1η Ιουλίου 2020 είχε σφυρίξει για πρώτη φορά σε ελληνικές ομάδες, στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-2 για τα playoffs της Super League.

Ο Ροχίτ Σάγκι είναι ο «εκλεκτός» που θα σφυρίξει στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λίνκολν. Ο ρέφερι από τη Νορβηγία, θα έχει βοηθούς τους Γκέιρ Ίσακσεν και Μόρτεν Γένσεν, επίσης από τη Νορβηγία ενώ τέταρτος θα είναι ο Τομ Χάραλντ Χάγκερ.

Ο Σάγκι ορίζεται για πρώτη φορά σε παιχνίδι ελληνικής ομάδας, ενώ πρόκειται για έναν πολύ νεαρό διαιτητή, καθώς είναι γεννημένος στις 31/1/1992. Φέτος, έχει σφυρίξει σε έναν αγώνα των προκριματικών του Champions League και σε έναν των προκριματικών του Europa Conference League.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0