Football Talk

Serie A: Τέταρτη σερί ισοπαλία η Κάλιαρι, νίκη για την Έμπολι (video)

Serie A: Τέταρτη σερί ισοπαλία η Κάλιαρι, νίκη για την Έμπολι (video)
Ολοκληρώθηκε η 16η αγωνιστική της Serie A με νίκη της Έμπολι κόντρα στην Ουντινέζε και ισόπαλες την Κάλιαρι με την Τορίνο.

Την 4η σερί ισοπαλία και δεύτερη εντός έδρας στην τελευταία πετράδα αγώνων παραχώρησε η Κάλιαρι, αυτή την φορά στην Τορίνο με σκορ 1-1, στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 16ης αγωνιστικής της Serie A.

Η ομάδα της Σαρδηνίας μπορεί να έμεινε για 4ο συνεχόμενο ματς αήττητη, παρ΄ όλα αυτά δεν κατάφερε να απομακρυνθεί από την διακεκαυμένη ζώνη, σε αντίθεση με την «Γκρανάτα» που αισθάνεται πολύ πιο άνετα, έχοντας 9 βαθμούς περισσότερους από την σημερινή της αντίπαλο. Στον πάγκο των γηπεδούχων έμεινε σε όλο το ματς ο Μπάμπης Λυκογιάννης.




Εντυπωσιακή στο β΄ μέρος η Εμπολι επιβλήθηκε με 3-1 της Ουντινέζε, πετυχαίνοντας την 2η νίκη της στην τελευταία τριάδα αγώνων, ενώ έχει και μία ισοπαλία με την Τορίνο (2/12).

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά «απάντησαν» στο δεύτερο με τρία τέρματα, απέναντι στην Ουντινέζε η οποία έκλεισε ένα μήνα ακριβώς χωρίς νίκη (7/11 είχε επικρατήσει με 3-2 της Σασουόλο). Ακολούθησαν δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, με τους φιλοξενούμενους να μένουν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

 


www.bnsports.gr
 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0