Football Talk

Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ που έφτασε τον ΠΑΟΚ! (video)

Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ που έφτασε τον ΠΑΟΚ! (video)
Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε χάρης το γκολ του Μανώλη Σάλιακα με 1-0 της Λαμίας, φτάνοντας τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία.
Η Λαμία υποδέχτηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον ΠΑΣ Γιάννινα κλείνοντας την 12η αγωνιστική της Super League. Ο Μανώλης Σάλικας χάρισε τους τρεις βαθμούς στους Ηπειρώτες που επέστρεψαν στις νίκες και έφτασαν τον ΠΑΟΚ στον βαθμολογικό πίνακα. Μάλιστα από τους 19 βαθμούς που έχει ο ΠΑΣ τους 11 τους έχει κερδίσει εκτός έδρας!


1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ


Οι παίκτες του Ηρακλή Μεταξά είχαν την πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Γκαραβέλη στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Σάλιακας έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ωστόσο τόσο ο Σνάιντερ όσο και ο Μορέιρα δεν μπόρεσαν να την σπρώξουν προς την εστία, αν και βρέθηκαν στην πορεία της.
 

Η Λαμία είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με βαθιές μπαλιές, δίχως αποτέλεσμα. Αντίθετα ο ΠΑΣ δυσκολευόταν  να κρατήσει την μπάλα ή να απειλήσει μέσω κάποιας αντεπίθεσης.  

Ένα μακρινό σουτ του Μπρένερ στο 27’, ο Μπεχαράνο έβαλε την κόντρα και αυτή αργά κατέληξε στην αγκαλιά του Γκαραβέλη

Στο 31’ ήρθε η πρώτη πολύ καλή στιγμή για τον ΠΑΣ. Ο Σάλιακας μοίρασε κάθετα στον Σνάιντερ μέσα στην περιοχή. Ο Γερμανός μέσος έκανε στροφή 180 μοιρών με το κορμί του και έκανε το σουτ, με τον Γκαραβέλη να εκτινάσσεται στη γωνιά του και να απομακρύνει σε κόρνερ.  



2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους το κακό τελείωμα του Τιρόνε ήταν και η πρώτη τελική της Λαμίας στο παιχνίδι. Ο Γιούρι Λοντίγκιν δεν ανησύχησε καθόλου βλέποντάς την μπάλα να πηγαίνει πάνω από τα καρέ του στο 51’.

Λίγο μετά, στο 54’, ο Σάλιακας βρήκε λίγο κενό χώρο και έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνιά του Γκαραβέλη. Μάλιστα ο ακραίος μπακ των Ηπειρωτών δεν το πανηγύρισε, σεβόμενος το πέρασμά του στη Λαμία



Ο Μπρένερ έπεσε μέσα στην περιοχή, έπειτα από μαρκάρισμα αμυνόμενου της Λαμίας στο 58’ ζητώντας πέναλτι. Ο Παπαπέτρου υπέδειξε ότι ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ χρησιμοποίησε την μπάλα με το χέρι πριν το μαρκάρισμα., η φάση εξετάστηκε στο VAR και επιβεβαίωσε την απόφαση του διαιτητή με το παιχνίδι να συνεχίζεται.

Η Λαμία προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Λοντίγκιν, ωστόσο ο ΠΑΣ αμυνόταν εξαιρετικά και δεν άφηνε κανέναν περιθώριο στους γηπεδούχους παίρνοντας ένα σπουδαίο διπλό που τον ανέβασε στον βαθμολογικό πίνακα και τον έφερε σε ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου)Γκαραβέλης, Μαρτίνεθ (79΄Σαραμαντάς), Προβυδάκης (79΄Σκόνδρας), Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Γκέντσογλου, Μπεχαράνο, Νούνιες (60΄Ελευθεριάδης), Ταϊρόν (66΄Μανουσάκης), Ρόμανιτς, Τσούκαλος (60΄Αραμπούλι)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς)Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (72΄Λώλης), Σνάιντερ, Μορέιρα, Περέα (90΄Λιάσος)

Ευτυχία Γιαπουτζή

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0