Football Talk

Λαμία: Στα 14 από τα 15 ματς που έχει αγωνιστεί Δευτέρα στην Super League ως γηπεδούχος, δεν προηγείται στο ημίχρονο!

Λαμία: Στα 14 από τα 15 ματς που έχει αγωνιστεί Δευτέρα στην Super League ως γηπεδούχος, δεν προηγείται στο ημίχρονο!
Μία… άτυπη παράδοση που έχει δημιουργήσει τις Δευτέρες, επιβεβαίωσε και απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα η Λαμία, με το 0-0 του πρώτου μέρους να αποτελεί την 14η περίπτωση στις 15 συνολικά, που οι γηπεδούχοι δεν προηγούνται στο ημίχρονο όταν αγωνίζονται την δεύτερη ημέρα της εβδομάδας!

Μπορεί η Λαμία να σκοράρει και να δέχεται γκολ στην έδρα της εν γένει στην φετινή SuperLeague, όμως η «λευκή» ισοπαλία του πρώτου μέρους με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν αποτελεί… εξαίρεση στον απόλυτο βαθμό. Ακόμη και αν δεν αγωνίζεται στην φυσική της έδρα, με την εν εξελίξει αναμέτρηση να λαμβάνει χώρα στον Βόλο.

Αναλυτικότερα, το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα σηματοδότησε την 15η φορά που η Λαμία αγωνίζεται στην SuperLeagueως γηπεδούχος την Δευτέρα, με την επίδοσή της πάντως να μην είναι ιδιαίτερα θετική.

Πόσο μάλλον στο ημίχρονο... Δεν σκόραρε ούτε απέναντι στην ομάδα της Ηπείρου και επιβεβαίωσε τον κανόνα που την θέλει είτε να μένει στο «μηδέν», είτε να βρίσκεται πίσω στο σκορ κάθε φορά που φιλοξενεί κάποιον στην έδρα της, την δεύτερη ημέρα της εβδομάδας.

Επρόκειτο για την 14η φορά που το εν λόγω στατιστικό επιβεβαιώνεται, με τις περιπτώσεις να είναι 15, ενώ μοναδική εξαίρεση αποτελεί το περσινό ματς κόντρα στον Άρη στο ΔΑΚ, όπου οι γηπεδούχοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 2-0 υπέρ τους, χάρη σε δύο γκολ του Αραμπούλι!

Όσον αφορά, την κατάληξη των αναμετρήσεων της Λαμίας ως γηπεδούχος τις Δευτέρες, μετρά τέσσερις νίκες, έξι ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Μένει να δούμε τι θα συμβεί απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, στην 1η τους συνάντηση την εν λόγω ημέρα.

Για την ιστορία να προσθέσουμε πως… κανένας Έλληνας ποδοσφαιριστής της Λαμίας δεν έχει σκοράρει με την φανέλα της σε εντός έδρας αναμέτρηση, ενώ αγωνίζεται Δευτέρα!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0