Football Talk

Στάνκοβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα κόντρα στον Παναθηναϊκό» (video)

Στάνκοβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα κόντρα στον Παναθηναϊκό» (video)

Στον χαρακτήρα που έβγαλε η ΑΕΚ για να φτάσει στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς αναδείχθηκε Cosmote MVP του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας επενέβη σωστά σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε και στο τέλος του αγώνα μιλώντας στο κανάλι της ομάδας του στο YouTube στάθηκε στον χαρακτήρα των «κιτρινόμαυρων».

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά μετά χάσαμε λίγο τον έλεγχο. Ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερη κατοχή μπάλας. Όμως, στο τέλος η νίκη είναι δική μας και είμαι πολύ χαρούμενος.
 

Σε δύο περιπτώσεις ήμασταν λίγο άτυχοι, πετύχαμε δύο γκολ που ακυρώθηκαν για οφσάιντ. Νομίζω όταν ακυρώθηκε το δεύτερο γκολ το παιχνίδι είχε τελειώσει, αλλά με το 1-0 είναι πάντα δύσκολο, γιατί κάτι μπορεί να συμβεί. Όμως, δείξαμε χαρακτήρα, κερδίσαμε το παιχνίδι στην έδρα μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Φυσικά είμαι χαρούμενος (σ.σ. για το βραβείο), αλλά χρειάζεσαι μια ομάδα για να κερδίσεις παιχνίδια. Όταν κάνω ένα λάθος χρειάζομαι τους συμπαίκτες μου, όταν αυτοί κάνουν λάθος χρειάζονται εμένα. Όλοι μαζί κερδίζουμε τα παιχνίδια. Είναι ωραίο, αλλά είμαι χαρούμενος για τη νίκη
».


 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0