Football Talk

Ο... πονηρός Ιάγο Άσπας: Έβγαλε επίτηδες τη φανέλα για να εκτίσει την ποινή όσο θα είναι τραυματίας!

Ο... πονηρός Ιάγο Άσπας: Έβγαλε επίτηδες τη φανέλα για να εκτίσει την ποινή όσο θα είναι τραυματίας!
Σε μία κίνηση ποδοσφαιρικής... ευφυΐας, ο τραυματίας Ιάγκο Άσπας έβγαλε εσκεμμένα την φανέλα του κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του στο ματς Θέλτα-Βαλένθια, ώστε να δεχτεί την κίτρινη κάρτα και να εκτίσει την ποινή του στο επόμενο παιχνίδι.

Ο Ισπανός βρισκόταν πριν τον χθεσινό αγώνα απέναντι στη Βαλένθια στο όριο των καρτών, κάτι που σημαίνει ότι αν δεχόταν ακόμα μία κίτρινη κάρτα, θα έχανε το επόμενο παιχνίδι της Θέλτα.

Στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, νίκησε τον Σίλεσεν με υπέροχο πλασέ, ωστόσο, το πρόβλημα για τον Άσπας ήταν ότι τραυματίστηκε στον προσαγωγό πάνω στην προσπάθειά του, και έτσι κατάλαβε αμέσως ότι θα χρειαστεί να γίνει αλλαγή και πιθανότατα να χάσει λόγω του τραυματισμού του και το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Μαγιόρκα.

Έτσι, μέσα σε δευτερόλεπτα έβγαλε την φανέλα του, αναγκάζοντας τον διαιτητή να του δείξει την κίτρινη κάρτα. Με αυτή, ο Άσπας έφτασε τις πέντε στο φετινό πρωτάθλημα και έτσι υποχρεούται να μείνει εκτός της επόμενης αναμέτρησης της ομάδας του. Της αναμέτρησης δηλαδή απέναντι στη Μαγιόρκα, από την οποία θα απουσίαζε έτσι κι αλλιώς ο Ισπανός λόγω του τραυματισμού του!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0