Football Talk

Σιμόες: «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Στέφαν Γέλοβατς!»

Σιμόες: «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Στέφαν Γέλοβατς!»
Ο Αντρέ Σιμόες παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 1-0 επί του Παναθηναϊκού (05/12), εκφράζοντας τα συλλυπητήρια ολόκληρης της ομάδας, προς την οικογένεια του εκλιπόντα, Στέφαν Γέλοβατς.
Σχετικά Άρθρα
Μέσα σε βαρύ κλίμα, παρά την επικράτηση της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό με 1-0 (05/12), λόγω του θανάτου του Στέφαν Γέλοβατς, ένας εκ των αρχηγών της «Ένωσης», ο Αντρέ Σιμόες, παραχώρησε δηλώσεις στα κανάλια της COSMOTE TV. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τον θάνατο του Γέλοβατς: 
«Πρώτα απ’ όλα εκ μέρους όλων των παικτών και της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, να εκφράσω τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Στέφαν. Έχουμε την ίδια ηλικία. Είχε όλη τη ζωή μπροστά του… Είναι μεγάλη απώλεια. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Υποφέραμε εμείς στο γήπεδο, αλλά δε συγκρίνεται αυτή η απώλεια. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Στέφαν, την οικογένειά του και στη μπασκετική ΑΕΚ. Ο,τι και να πούμε όμως αυτή τη στιγμή τα λόγια είναι περιττά».

Για τα γρήγορα γκολ στα τελευταία ματς που δέχθηκε, αλλά και πέτυχε απόψε η ΑΕΚ;
«Στα δυο τελευταία ματς δεχθήκαμε γρήγορα γκολ. Είναι πολύ κακό, γιατί κυνηγάς το σκορ πολύ νωρίς. Συζητήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι πρέπει να βγουμε στο παιχνίδι συγκεντρωμένοι και με ένταση. Ηταν γενικά ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ. Ακυρώθηκαν άλλα δύο γκολ. Το πλάνο μας εφαρμόστηκε και βγήκαμε νικητές.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0