Football Talk

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 1-0: «Πάτησε» εξάδα και δεν τον σταματάει κανείς!

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 1-0: «Πάτησε» εξάδα και δεν τον σταματάει κανείς!

Το νικηφόρο σερί συνεχίζει ο Άρης που επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κιτρινόμαυροι» τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους Αρκάδες, αλλά χάρη στο γκολ του Γκάμα κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» και να μπουν στην πρώτη εξάδα.

Ο Άρης μετά τη νίκη του στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης επικράτησε 1-0 και του Αστέρα για την 12η αγωνιστική της Super League. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπρούνο Γκάμα με γκολ στο 41'!


1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

H πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τον Άρη στο 7’. Ο Καμαρά εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Αστέρα, βρέθηκε απέναντι από τον Τσιφτσή, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Λίγα λεπτά μετά (11’) ο Μπερτόγλιο πάτησε στην περιοχή από τα αριστερά, άνοιξε διάδρομο στον εαυτό του, πλάσαρε, με τον Τσιφτσή να μπλοκάρει ξανά και να λέει «όχι» στους γηπεδούχους.

Ο Αστέρας έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του στην περιοχή του Άρη στο 12’. Ο Ριέρα έκανε το σουτ στην κίνηση, έπειτα από γύρισμα από τα δεξιά, ήταν όμως άστοχος.

Οι παίκτες του Ράσταβατς έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 31’. Ο Σόνι με πολύ όμορφες ντρίμπλες, άνοιξε στον Καρμόνα, εκείνος έβγαλε τη σέντρα και ο Κρέσπι από κοντά, σχεδόν σε κενή εστία, δεν κατάφερε να ευστοχήσει.

Στο 39’ επέλαση του Καμαρά από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ, ο Τσιφτσής με δύο προσπάθειες μπλόκαρε, με την τελική αυτή να είναι η πρώτη του Άρη μετά το 11'! 

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν μπροστά στο σκορ. Οι παίκτες του Μάντζιου κυκλοφόρησαν την μπάλα, ο Μαντσίνι γύρισε με τακουνάκι, ο Μπρούνο Γκάμα έδωσε στην μπάλα κατεύθυνση προς τα δίχτυα, ο Άλβαρες στην προσπάθειά του να διώξει έσπρωξε την μπάλα στην εστία της ομάδας του κάνοντας το 1-0 στο 41’.

SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με την έναρξη του 2ου μέρους ο Αστέρας μπήκε πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο. O Σόνι στο 51’ πίεσε ψηλά, έκλεψε την μπάλα, τροφοδότησε τον Ριέρα στα αριστερά της περιοχής, εκείνος πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι δείχνοντας οφσάιντ, η φάση ελέγχθηκε και στο VAR, όπου δεν άλλαξε κάτι.

Στο 60’ με μια κεφαλιά πάσα του Μπαράλες η μπάλα κατέληξε στον Κρέσπι, εκείνος έκανε το σουτ στην κίνηση, με τον Ντένις να μπλοκάρει. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη τελική στο δεύτερο μέρος. Οι «κίτρινοι» απείλησαν με σουτ του Μπρούνο Γκάμα στο 65’, με τον Τσιφτσή να μπλοκάρει.

Ο Άρης ήλεγχε και διαχειριζόταν το προβάδισμα του ενώ ο Αστέρας μετά το 70ο λεπτό δεν είχε  κάνει αισθητή την παρουσία του. Στο 87' ο Ιτούρμπε εκτέλεσε φάουλ στα δεξιά λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιφτσή με τους γηπεδούχους να αρκούνται στο τελικό 1-0.

SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

MVP

Ο Μπρούνο Γκάμα ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι πολύτιμος, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα βοηθώντας στα «κιτρινόμαυρα» μετόπισθεν. Μάλιστα ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα, το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το γκολ στο 41’ ήταν η φάση που καθόρισε την αναμέτρηση δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Αστέρα να μην καταφέρνει κάτι περισσότερο από το να βρει δίχτυα στο 49’ όμως το γκολ του να ακυρωθεί ως οφσάιντ.


Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:


ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις – Σούντγκρεν (26′ Σάκιτς), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα – Τζέγκο, Σάσα – Μαντσίνι (69′ Ιτούρμπε), Μπερτόγλιο (85′ Ματίγια), Γκάμα (69′ Γκαρσία) – Καμαρά (85′ Μάνος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Καρμόνα (78′ Γκαρσία), Καστάνο, Ατιένζα, Άλβαρεζ – Βαλιέντε, Μουνάφο (67′ Ινγκλέσιας) – Κρέσπι (86′ Κανελλόπουλος ), Σόνί, (86′ Μπενίτο) Τίλικα, Μπαράλες (67′ Αλι Μπαμπά)

Ευτυχία Γιαπουτζή

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0