Football Talk

Γκλάντμπαχ – Φράιμπουργκ 0-6: «Μεταμορφώθηκαν» σε Μπάγερν Μονάχου οι «Βραζιλιάνοι του Μπράισγκαου»!

Γκλάντμπαχ – Φράιμπουργκ 0-6: «Μεταμορφώθηκαν» σε Μπάγερν Μονάχου οι «Βραζιλιάνοι του Μπράισγκαου»!

«Εξάστερη» η Φράιμπουργκ! Διέλυσε την Μπορούσια Γκλαντμπαχ στην έδρα της και μπήκε τετράδα.

Η Γκλάντμπαχ υποδέχθηκε την Φράιμπουργκ στο «Μπορούσια Παρκ» για την 14η αγωνιστική της Bundesliga. Ένα ματς κομβικού ρόλου και για τις δύο, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πλάνο και από το πρώτο ημίχρονο είχαν ήδη ανοίξει τον δρόμο για ένα τεράστιο διπλό. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ σκόραρε έξι γκολ σε 37 λεπτά με έξι διαφορετικούς σκόρερ. Το σκορ άνοιξε ο Μαξ Έγκεσταιν στο 2ο λεπτό, τη σκυτάλη πήρε ο Κέβιν Σχάντε στο 5’, σκοράροντας το πρώτο του γκολ με την αντρική ομάδα της Φράιμπουργκ. Στο 12ο λεπτό ο Αυστριακός Φίλιπ Λίνχαρτ έκανε το 0-3 και επτά λεπτά αργότερα ο Νίκολας Χέφλερ σημείωσε το τέταρτο γκολ της ομάδας του. Ενώ, τα δύο υπόλοιπα γκολ  του ημιχρόνου, σημείωσαν οι Λούκας Χέλερ στο 25’ και ο Νίκο Σλότεμπεργκ με κεφαλιά στο 37’.

Σίγουρα, μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της Γκλάντμπαχ, με τον προπονητή της, Άντι Χιούτερ να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Με την ομάδα του να χάνει για δεύτερο σερί ματς με βαρύ σκορ μετά την ήττα από την Κολωνία την προηγούμενη αγωνιστική με 4-1. 


Στο δεύτερο ματς της ημέρας η Χέρτα Βερολίνου κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στη Στουτγκάρδη από την τοπική ομάδα (2-2), μολονότι βρέθηκε να χάνει με 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της πρωτεύουσας ο Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ στη μίνι-ανατροπή. 


Φοίβος Πεφάνης


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0