Football Talk

Super League 2: Άφησε δύο βαθμούς στο «Αλκαζάρ» η Βέροια, νίκες για Ολυμπιακό Β’ και ΠΑΟΚ Β’ (video)

Super League 2: Άφησε δύο βαθμούς στο «Αλκαζάρ» η Βέροια, νίκες για Ολυμπιακό Β’ και ΠΑΟΚ Β’ (video)

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Super League 2 για την Κυριακή (5/12).

«Φρένο» στην εξαιρετική ως τώρα πορεία της Ρόδου στον Β΄ όμιλο της Super League 2 έβαλε ο -εκ των ουραγών- ΟΦ Ιεράπετρας, υποχρεώνοντάς την σε ισοπαλία 1-1 στην Κρήτη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Τα Χανιά... προσγείωσαν απότομα την Κηφισιά, την οποία νίκησαν εύκολα 3-0 (το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο), με δύο γκολ του Μπαϊροβιτς, ενώ η Επισκοπή πανηγύρισε την πρώτη φετινή της νίκη με 3-0 επί της αδύναμης Ζακύνθου, που παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

Συγκλονιστικό φινάλε επιφύλαξε το σπουδαιότερο ματς της 6ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της Super League 2, ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Βέροια. Η πρωτοπόρος και αήττητη «βασίλισσα του βορρά» προηγήθηκε στο 90΄ με τον Φοφανά και φάνηκε να «αγκαλιάζει» τη νίκη, αλλά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Ακούνια διέσωσε το βαθμό της ισοπαλίας για τη Λάρισα, που παραμένει πάντως σε απόσταση από τις πρώτες θέσεις.

Χάρη σε κεφαλιά του Παπάζογλου στο 76΄, η Ξάνθη πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη 1-0 επί της Νίκης Βόλου και πλησίασε σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή.

Ο Ολυμπιακός Β΄ επικράτησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» 2-1 του Πανσερραϊκού με τέρματα του Κωστή με πέναλτι και του Βοϊλη (ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Μαρτσιόνι) και ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης, έχοντας και δύο αγώνες λιγότερους, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε ο ΠΑΟΚ Β΄ την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Θεσσαλονίκη με γκολ του Παναγιώτου με ανάποδο ψαλίδι και του Κούτσια με πέναλτι (οι Θεσσαλοί είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μπραμπίγια).





www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0