Football Talk

Νάπολι – Αταλάντα 2-3: Τεράστιο διπλό… έκλεισε το σπίτι των «παρτενοπέι» ο Φρόιλερ! (video)

Νάπολι – Αταλάντα 2-3: Τεράστιο διπλό… έκλεισε το σπίτι των «παρτενοπέι» ο Φρόιλερ! (video)

Μια συγκλονιστική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στην Νάπολι, με τους «παρτενοπέι» να ανατρέπουν το εις βάρος τους μειονέκτημα στο σκορ, αλλά η Αταλάντα έκανε την ανατροπή στην ανατροπή και γύρισε στο Μπέργκαμο με το τρίποντο και το υπέρ της 3-2.

Η Νάπολι υποδέχτηκε στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» την Αταλάντα το βράδυ του Σαββάτου (4/12) για την 16η αγωνιστική της Serie A. Η ομάδα από το Μπέργκαμο πέτυχε ακόμη ένα μεγάλο «διπλό» μετά από αυτό απέναντι στην Γιουβέντους, στο Τορίνο, και βρίσκεται πλέον δύο βαθμούς μακριά από τους Ναπολιτάνους!

Η Αταλάντα στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης βρήκε γκολ, νωρίς στην αναμέτρηση με τον Μαλινόφσκι να δέχεται την πάσα από τον Ζαπάτα, ο οποίος κάνει μια όμορφη ατομική ενέργεια και ο Ουκρανός μέσος με υποδειγματικό φαλτσαριστό πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 12ο λεπτό η Νάπολι έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Λοζάνο να αστοχεί εξ επαφής και η εστία του Οσπίνα παρέμεινε ανέγγιχτη!

Οι φιλοξενούμενοι στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου πίεζαν κατά μήκους του γηπέδου βγάζοντας πολύ ενέργεια!

Ο Ζαπάτα ξανά με προσωπική ενέργεια… ντρίπλαρε την άμυνα των Ναπολιτάνων και στη συνέχεια σούταρε με τη μπάλα να περνάει εκτός εστίας!

Η Νάπολι με τη σειρά της με μια πλαγιοκόπηση με τον Ντι Λορένζο ο οποίος ελευθερώθηκε και είχε όλο το χρόνο για να πάρει τη σωστή απόφαση, μοίρασε μέσα στην περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στον Ζιελίνσκι, ο οποίος στο πρώτο σουτ δεν βρήκε τέρμα, καθώς η άμυνα της Νάπολι απομάκρυνε αλλά η μπάλα κατέληξε πάλι στον ίδιο και… μάτωσε τα δίχτυα του Μούσο και έκανε το 1-1.

Μετά τη διακοπή του ημιχρόνου, η Νάπολι μπήκε… φουριόζα και ο Μέρτενς μετά από μια κάθετη μπαλιά του Μαλκουί βγήκε τετ-α-τετ με τον Μούσο και οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και πήραν το προβάδισμα (2-1).

Ο Οσπίνα στάθηκε πολύ τυχερός καθώς ο Ζαπάτα απείλησε με μια κεφαλιά και… τράνταξε το δοκάρι, αλλά η εστία του Κολομβιανού έμεινε ασφαλής!

Από μια εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Τολόι, ο Ντεμιράλ βγήκε σε καλή θέση και με ένα όμορφα τελείωμα έφερε ισορροπία στο σκορ (2-2) στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης.

Σε μια ανάπτυξη από τη δεξιά πτέρυγα της άμυνας της Νάπολι, ο Ίλισιτς, μοίρασε στο Φρόιλερ και αυτός με τη σειρά του έκανε την… ανατροπή στην ανατροπή και κλείδωσε τη νίκη για τους φιλοξενούμενους στο 71ο λεπτό (3-2).

Η Νάπολι πίεσε, έκανε την προσπάθεια της να σκοράρει αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ... σκληροί για να πεθάνουν, αντιμετοπίζοντας κάθε πρόκληση που τους έβαλαν οι γηπεδούχοι! 

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0