Football Talk

Τσέλσι: Πρώτη ήττα των Λονδρέζων ενώ κερδίζουν στο ημίχρονο, μετά από τρία χρόνια! (video)

Τσέλσι: Πρώτη ήττα των Λονδρέζων ενώ κερδίζουν στο ημίχρονο, μετά από τρία χρόνια! (video)

Την πρώτη της ήττα στην Premier League με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, υπέστη η Τσέλσι μετά από μία τριετία, με τους Λονδρέζους να οδηγούνται στα αποδυτήρια προηγούμενοι της Γουέστ Χαμ με 2-1, αλλά εν τέλει να φεύγουν με άδεια χέρια από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Ήταν 5 Δεκεμβρίου του 2018 όταν η Τσέλσι αγωνιζόταν στο Μολινό απέναντι στην Γουλβς με τον Μαουρίτσιο Σάρι να την καθοδηγεί και γνώριζε την ήττα με 2-1 με ανατροπή, παρά το γεγονός πως οδηγήθηκε προηγούμενη στα αποδυτήρια, χάρη στο γκολ του Λόφτους Τσίκ!

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι, υπό τις οδηγίες του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, αποδείχθηκαν «ανθεκτικοί», ισοφάρισαν στο 59’ με τον Ραούλ Χιμένες και εν τέλει επικράτησαν, με τον νυν ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Ντιόγο Ζότα, να σκοράρει τέσσερα λεπτά αργότερα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή!

Έκτοτε έχουν μεσολαβήσει 76 αναμετρήσεις πρωταθλήματος, με την Τσέλσι να έχει αλλάξει τρεις προπονητές, αλλά να μην έχει υποστεί καμία ήττα που να συγκρίνεται με αυτήν.

Έως ότου εμφανιστεί στον δρόμο της η Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 2-1, ισοφάρισαν άμεσα και εν τέλει επικράτησαν με 3-2, χάρη στο 1ο γκολ του Αρτούρ Μαζουακού στην Premier League!


Κάπως έτσι, 1000 ημέρες περίπου μετά την ήττα στο Μολινό, η ιστορία επαναλήφθηκε. Οι «μπλε» παραδόξως δεν υπερασπίστηκαν το προβάδισμά τους και γνώρισαν την δεύτερη ήττα τους στην τρέχουσα χρονιά, με τον Μεντί να πραγματοποιεί την χειρότερή του εμφάνιση!

Όσον αφορά τον Τόμας Τούχελ; Ήταν η πρώτη φορά που είδε σκορ του πρώτου ημιχρόνου υπέρ του, σε επίπεδο πρωταθλήματος, να ανατρέπεται, μετά από τις 11 Νοεμβρίου του 2020. Τότε το 2-0 για την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μονακό, έγινε 3-2, με την «υπογραφή» του Σεσκ Φάμπρεγκας!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0