Football Talk

Άγιος Νικόλαος – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1: Του «έκλεψε» την μπουκιά στο… 92’! (video)

Άγιος Νικόλαος – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1: Του «έκλεψε» την μπουκιά στο… 92’! (video)

Με τον Παναγιώτη Μάνιο να σκοράρει στο 92ο λεπτό η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 1-0 του Αγίου Νικολάου εκτός έδρας, παίρνοντας έτσι ένα καλό προβάδισμα για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα

Στάθηκε στα πόδια του όμως εν τέλει λύγισε. Ο Άγιος Νικόλαος έδειξε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο – ειδικά στο πρώτο ημίχρονο – ωστόσο το γκολ του Μάνιου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη νίκη στην Αναγέννηση Καρδίτσας (1-0) και παράλληλα ένα γκολ που θα της χρησιμεύσει στον ρεβάνς αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η σέντρα του ματς καθυστέρησε να γίνει, ωστόσο πραγματοποιήθηκε 18 λεπτά αργότερα καθώς δεν είχε καταφθάσει το γήπεδο στον αγωνιστικό χώρο. Αφού λύθηκαν τα τεχνικά ζητήματα, το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά και, μάλιστα, βρήκε τον Άγιο Νικόλαο εξαιρετικά φορτσάτο!

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Μηνάς εξαπέλυσε ένα φαλτσαριστό σουτ το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γκέκας. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Κρητικοί απείλησαν ξανά με τον Νοκάι να σουτάρει από πλεονεκτική θέση και τον Έλληνα κίπερ να αποκρούει ξανά!

Οι καλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους συνέχισαν με τον Παπαδόπουλο αυτή τη φορά να δοκιμάζει ένα αδύναμο σουτ εκτός περιοχής. Η μπάλα έφτασε στον Νοκάι, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ, αλλά ήταν άστοχος.

Η Αναγέννηση από πλευράς της κατέγραψε την πρώτη και μόνη λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (42’), με τον Καρανίκα να πιάνει ένα εξαιρετικό βολέ, την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να φεύγει σε κόρνερ.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο διαδραματίστηκε στο πλαίσιο πολύ πιο ήπιων ρυθμών. Οι γηπεδούχοι έδειξαν ένα διαφορετικό πρόσωπο, μη μπορώντας να απειλήσουν ουσιαστικά.

Απεναντίας η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε αρκετές καλές ευκαιρίες, ωστόσο δυσκολεύτηκε αρκετά να αποδώσει πρακτικά. Βέβαια όταν το έκανε, ήταν καθοριστικό!

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κι έπειτα από την εκτέλεση του πλαγίου, η μπάλα έφτασε στον Μάνιο ο οποίος με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα και «λύτρωσε» την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όμως δεν μετουσιώθηκαν σε κάποιο γκολ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Σουργιάς): Δολαψάκης, Πλουσής (65’ Κατσαρός), Πιθαρούλης, Τσανάι, Μαυρής (71’ Πάγια), Κίτος, Μηνάς, Παπαδόπουλος, Μαρκάκης (57’ Φουκαράκης), Νοκάι (71’ Τζιλάι)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Καρανίκας (78’ Κουτρομάνος), Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Μπάλλας (65’ Μπραμπίλα), Πλέγας, Μανιός, Μπενγόα (65’ Γκουγκούδης), Μπιανκόνι (22’ Γκίνη)

Ξανθίππη Δασκαλάκη


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0