Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0: Δεν σταματάει η «Βασίλισσα»! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0: Δεν σταματάει η «Βασίλισσα»! (video)
Συνεχίζει να νικάει η Ρεάλ Μαδρίτης με οδηγό τον Καρίμ Μπενζεμά. Νίκη με 1-0 κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο για το πρωτάθλημα Ισπανίας.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πάρει άλλη μία σημαντική νίκη για το πρωτάθλημα της Ισπανίας. Λίγες μέρες μετά από τη μεγάλη νίκη με ανατροπή κόντρα στη Σεβίλλη (2-1). Σήμερα, ήταν η σειρά της Αθλέτικ Μπιλμπάο να αντιμετωπίσει τους Ροχιμπλάνκος που βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα.

Η Ρεάλ έκανε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με τον Ουνάι Σιμόν να έχει απάντηση σε κάθε απειλή της. Όμως, στο 40ο λεπτό ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ο Καρίμ Μπενζεμά, βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μπιλμπάο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η "Βασίλισσα" προσπάθησε να εξασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα, με τον Έντερ Μιλιτάο να είναι πανταχού παρόν και να βοηθάει την ομάδα του να κρατήσει αυτό το 1-0 και να πάρει αυτούς του τρεις πολύτιμους πόντους. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι διεύρυνε τη διαφορά της από την δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει ένα ματς λιγότερο.



Βέβαια, το επόμενο παιχνίδι είναι εξίσου σημαντικο και μπορεί να κρίνει πολλά για τη κατάληξη της φετινή σεζόν της Λα Λίγκα. Μιλώντας πάντα, για αυτό εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ την επόμενη αγωνιστική στο "Σαν Σεμπαστιάν"(4/12, 22:00). Η ομάδα του Μπαρενετσέα βρίσκεται στην τρίτη θέση και θα παλέψει για την νίκη, όπως άλλωστε έχει ήδη αποδείξει την φετινή σεζόν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0