Football Talk

Ο Ραφίνια… λύτρωσε τη Λιντς στις καθυστερήσεις!

Ο Ραφίνια… λύτρωσε τη Λιντς στις καθυστερήσεις!

Το λάθος του Μαρκ Γκουέχι υπέπεσε σε αντικανονική παράβαση πένατλι στο 90+3ο λεπτό του παιχνιδιού και η Λιντς με εκτελεστή τον Ραφίνια, σκόραρε και πήρε στο… παρά ένα το πολυπόθητο τρίποντο (1-0).

Η Λιντς υποδέχτηκε την Κρίσταλ Πάλας το βράδυ της Τρίτης (30/11) για την 14η αγωνιστική της Premier League στο Έλαν Ρόουντ, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από τρείς αναμετρήσεις μακριά από τις νίκες και τους φιλοξενούμενους δύο.

Όλα έδειχναν πως ούτε και σε αυτή την αναμέτρηση θα αναδειχθεί νικητής, με τη Λιντς να έχει την υπεροχή στις τελικές ενέργειες χωρίς να καταφέρει να τις μετουσιώσει σε γκολ. Η ομάδα του Μπιέλσα είχε την κατοχή της μπάλας καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ταυτόχρονα έλεγχε το ρυθμό.

Ένα λάθος της άμυνας της Κρίσταλ Πάλας, με τον Μαρκ Γκουέχι, να υποπίπτει σε αντικανονική παράβαση πέναλτι, καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του και ο διαιτητής με την βοήθεια του VAR, υπέδειξε την εσχάτη των ποινών κατά των «Αετών».

Ο Ραφίνια ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και… λύτρωσε τη Λιντς στο 90+3’, εκτελώντας εύστοχα από την άσπρη βούλα, δίνοντας τη νίκη με 1-0.  
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0