Football Talk

ΑΕΚ: Αυτό θα είναι το μέλλον του Ινσούα…

ΑΕΚ: Αυτό θα είναι το μέλλον του Ινσούα…

Ο δανεισμός του Εμανουέλ Ινσούα από την ΑΕΚ στην Αλδοσίβι ολοκληρώνεται και ο παίκτης επιστρέφει στην Αθήνα, με τα πράγματα για την επόμενη ημέρα να δείχνουν ξεκάθαρα

Σχετικά Άρθρα

Τον Γενάρη ο Εμανουέλ Ινσούα επιστρέφει στην ΑΕΚ. Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ έχει δοθεί δανεικός από την ΑΕΚ στην Αλδοσίβι της Αργεντινής εδώ και ένα περίπου ένα χρόνο. Ωστόσο,  η Αλδοσίβι δεν είναι σε θέση να προχωρήσει στην αγορά του παίκτη και έτσι στην ΑΕΚ τον περιμένουν πίσω.

Τα πράγματα όμως είναι ξεκάθαρα: ο παίκτης δεν φαίνεται να υπολογίζεται από την ΑΕΚ και θα υπάρξουν συζητήσεις να βρεθεί άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, είτε ως δανεικός, είτε ως (το ιδανικό σενάριο) πώληση. Μόνο με… θαύμα δηλαδή θα μείνει στην ΑΕΚ και θα υπολογίζεται ο Ινσούα, ο οποίος θυμίζουμε έχει συμβόλαιο έως το 2023.

Πρόκειται για έναν παίκτη που ήρθε ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2020 και το μισό εκείνης της σεζόν που αγωνίστηκε πραγματικά απογοήτευσε. Εύλογα η ΑΕΚ τον έδωσε δανεικό στην Αλδοσίβι.

Τους 10 μήνες που είναι εκεί έχει παίξει συνολικά 27 ματς (2.194 αγωνιστικά λεπτά). Πέτυχε ένα γκολ (στις 26 Φεβρουαρίου σε ματς Κυπέλλου με την Άρσεναλ Σαραντί) και έχει δώσει 3 ασίστ. Το εκπληκτικό είναι ότι έχει πάρει 14 κίτρινες κάρτες! Ο Ινσούα λοιπόν, επιστρέφει με σκοπό να ξαναφύγει από την ΑΕΚ, καθώς μην ξεχνάμε η Ένωση έχει τρία αριστερά μπακ στο ρόστερ (Μοχαμάντι, Χατζισαφί και Μιτάι).

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0