Football Talk

Μέσι για Λεβαντόφσκι: «Όλοι ήξεραν πως πέρυσι ήσουν ο νικητής της Χρυσής Μπάλας!»

Μέσι για Λεβαντόφσκι: «Όλοι ήξεραν πως πέρυσι ήσουν ο νικητής της Χρυσής Μπάλας!»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Λιονέλ Μέσι για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Είναι πλέον επίσημο. Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο μεγάλος νικητής της «Χρυσής Μπάλας» κάνοντας ένα τεράστιο back to back, καθώς είχε κατακτήσει και το εν λόγω βραβείο το 2019 (πέρυσι δεν έγινε απονομή). Από την άλλη ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναδείχθηκε κορυφαίος επιθετικός της χρονιάς, ενώ βγήκε δεύτερος στη λίστα για το πολυπόθητο τρόπαιο.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της απονομής του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 33χρονο Πολωνό τονίζοντας πως του άξιζε να πάρει το περσινό βραβείο.

Αναλυτικά:

«Είναι τιμή μου που ανταγωνίστηκα μαζί σου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Νομίζω πως άξιζες να κερδίσεις το βραβείο την περασμένη χρονιά. Άξιζες να πάρεις τη Χρυσή Μπάλα. Πέρυσι, όλοι είχαν συμφωνήσει πως είσαι ο μεγάλος νικητής.

Σήμερα είμαι εδώ στο Παρίσι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, αλήθεια πάρα πολύ, θέλω να συνεχίσω να παλεύω και να πετυχαίνω νέους στόχους. Δεν ξέρω για πόσα χρόνια ακόμη, αλλά αλήθεια συνεχίζω να το απολαμβάνω. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου σε Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν και Αργεντινή».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0