Football Talk

Γιουβέντους: Κίνδυνος υποβιβασμού και αφαίρεσης τίτλων της για... εικονικές μεταγραφές!

Γιουβέντους: Κίνδυνος υποβιβασμού και αφαίρεσης τίτλων της για... εικονικές μεταγραφές!

Επί του θέματος, μάλιστα, τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της «Codacons», Μάρκο Ντοντσέλι, ο οποίος υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές και αν αποδειχθεί πως η κυριαρχία της Γιουβέντους τα προηγούμενα χρόνια ήρθε με παρατυπίες, τότε θα πρέπει να υπάρξει και αντίκτυπος.

Θα κάνουμε τη δική μας αναφορά στην Εισαγγελία για τον υποβιβασμό του συλλόγου και την αφαίρεση των τελευταίων πρωταθλημάτων που ήρθαν στη σκιά των παράνομων δραστηριοτήτων». Ο Αντρέα Ανιέλι και ο Τζον Έλκαν είναι ήδη σε κόντρα, οι σχέσεις τους είναι σε τεντωμένο σχοινί, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει πρόβλημα και με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 400 εκατ. ευρώ που είχε ανακοινωθεί αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Ο Έλκαν μάλιστα έχει καλέσει ήδη τους δικηγόρους του να βρεθούν στην Ιταλία και να ξεκινήσουν τη δική τους έρευνα. «Η επανάσταση είναι πιο κοντά, περισσότερες αρμοδιότητες στον Αριβαμπένε πλέον», έγραψε η Gazzetta dello Sport. Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε είναι ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, παίρνοντας αυτή τη θέση τον περασμένο Μάιο από τον Τζον Έλκαν.

Σε ό,τι αφορά στον κύριο ύποπτο, είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Αντρέα Ανιέλι ως φυσικό πρόσωπο, ενώ ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φεντερίκο Τσερουμπίνι κατέθετε περίπου 10 ώρες στον Εισαγγελέα για την υπόθεση, δίχως όμως να καταθέσει ως ύποπτος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0