Football Talk

Ούτε ο Τόμας Τούχελ! Ο τρίτος προπονητής της Τσέλσι που δεν κερδίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αγώνα της Premier League!

Ούτε ο Τόμας Τούχελ! Ο τρίτος προπονητής της Τσέλσι που δεν κερδίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αγώνα της Premier League!

Μπορεί η Τσέλσι να κυριάρχησε στην αναμέτρηση απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» άντεξαν και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, δημιουργώντας μία… παράδοση. Κανένας από τους τρεις τελευταίους προπονητές των Λονδρέζων άλλωστε, δεν έχει καταφέρει να τους κερδίσει στην Premier League, με τον Τόμας Τούχελ να συγκαταλέγεται πλέον στην εν λόγω λίστα.

Τι και αν η Τσέλσι έμοιαζε να κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σπαταλώντας μοναδικές ευκαιρίες για να πάρει αρχικά το προβάδισμα και εν συνεχεία να φτάσει στη νίκη;

Οι «κόκκινοι διάβολοι» εκμεταλλεύτηκαν τη μοναδική τελική προσπάθεια που τους παρουσιάστηκε εντός στόχου, προηγήθηκαν, δεν επηρεάστηκαν από το πέναλτι-γκολ του Ζορζίνιο και αποτελούν τη μοναδική ομάδα μετά την Μπέρνλι, που υποχρέωσε τους Λονδρέζους σε εντός έδρας απώλεια βαθμών.

Ωστόσο το επίτευγμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν περιορίζεται στο αήττητο του Μάικλ Κάρικ στην τεχνική της ηγεσία, αλλά στην παράδοση που έχει «χτίσει» απέναντι στην Τσέλσι στην Premier League, ανεξαρτήτου έδρας. Εκεί δηλαδή που δεν έχει ηττηθεί σε κανένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων, παρά το γεγονός πως οι «μπλε» την έχουν αντιμετωπίσει με τρεις διαφορετικούς προπονητές.

Κανένας εξ’ αυτών όμως δεν μπόρεσε να την κερδίσει. Ούτε ο Μαουρίτσιο Σάρι σε τρεις αναμετρήσεις, ούτε ο Φρανκ Λάμπαρντ σε δύο, ούτε ο Τόμας Τούχελ, στην «παρθενική» τους συνάντηση σε επίπεδο Premier League.

Συνολικά μάλιστα, οι δύο πρώην προπονητές της Τσέλσι και ο Γερμανός που την διαχειρίζεται την δεδομένη χρονική στιγμή, έχουν σκοράρει απέναντί της τέσσερις φορές και έχουν δεχθεί 10 γκολ!

Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και αυτό του Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος αποτελεί τον πέμπτο διαφορετικό ποδοσφαιριστή που την «πληγώνει» φέτος και ο δεύτερος Άγγλος που το καταφέρνει σε 1170 αγωνιστικά λεπτά!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0