Football Talk

ΠΑΟΚ – Άρης: Χαμός στην Τούμπα! Ντου οπαδών και διακοπή του αγώνα!

ΠΑΟΚ – Άρης: Χαμός στην Τούμπα! Ντου οπαδών και διακοπή του αγώνα!
Το ματς της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη διακόπηκε λίγο μετά το 90' έπειτα από ντου των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

Στις καθυστερήσεις (90+2’) του ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στην Τούμπα, για την 11η αγωνιστική της Super League οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο καπνογόνα, πυρσούς και αντικείμενα και αμέσως μετά υπήρξε εισβολή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Αμέσως οι παίκτες του Άρη έτρεξαν στα αποδυτήρια και λίγο μετά ακολούθησαν και αυτοί του ΠΑΟΚ. Αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τους οπαδούς των γηπεδούχων να συγκρούονται μαζί τους και να γίνεται χρήση δακρυγόνων. 

Το παιχνίδι έχει διακοπεί από τον Σκωτσέζο διαιτητή Μπόμπι Μάντεν.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ παραμένουν στο γήπεδο και αναμένεται η οριστική απόφαση για το μέλλον του αγώνα, σε μία εξαιρετικά δύσκολη βραδιά για τον ΠΑΟΚ. Οι αξιωματούχοι του αγώνα και οι αποστολές των δύο ομάδων παραμένουν στα αποδυτήρια, την ώρα που ο αγωνιστικός χώρος έχει αρκετά αντικείμενα.

Στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε πριν λίγο ο τέταρτος διαιτητής προκειμένου να αποκτήσει εικόνα από το γήπεδο και ως εκ τούτου να αποφασιστεί ενδεχομένως η τύχη του αγώνα. Υπάρχουν άνθρωποι του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στο σημείο που έγινε ρίψη αντικειμένων, «καθαρίζοντας» τον αγωνιστικό χώρο. Έχει εκτονωθεί η ένταση, περίπου είκοσι λεπτά μετά την εισβολή, με ελάχιστους πλέον οπαδούς να έχουν μείνει στις κερκίδες του γηπέδου.

5443628.jpg


5443652.jpg

5443643.jpg

5443639.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0