Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα για επίθεση στον Ρότα: «Δεν ανεχτήκαμε και δεν θα ανεχτούμε ρατσιστικές συμπεριφορές» (video)

ΠΑΣ Γιάννινα για επίθεση στον Ρότα: «Δεν ανεχτήκαμε και δεν θα ανεχτούμε ρατσιστικές συμπεριφορές» (video)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα παίρνοντας θέση για τα ρατσιστικά σχόλια που δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Λάζαρος Ρότα.

Κάθετη τοποθέτηση από τον ΠΑΣ που εξέδωσε ανακοίνωση και εναντιώθηκε στα ρατσιστικά σχόλια που ακούστηκαν προς τον ποδοσφαιριστή της Ένωσης, Λάζαρο Ρότα στον χθεσινό (27/11) αγώνα στα Γιάννενα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δεν ανέχτηκε ποτέ ούτε πρόκειται να ανεχτεί ρατσιστικές συμπεριφορές, απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε και να αποβάλλουμε από τον οργανισμό μας τους όποιους υπάνθρωπους συμμετείχαν στο περιστατικό απέναντι στον ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κ..

Μας το επιβάλλει η ιστορία μας, μας το επιβάλλουν οι οπαδοί μας, μας το επιβάλλει η λογική, μας το επιβάλλει το ποδόσφαιρο που αγαπάμε».

Να τονιστεί επίσης πως άνθρωπος του ΠΑΣ που ήταν μπροστά στο περιστατικό αρχικά πήγε να δημιουργήσει παρεξήγηση με τον Ρότα, γιατί είχε δει μόνο τη δική του αντίδραση προς τον κόσμο. Κατόπιν, όμως, επικοινώνησε ο άνθρωπος με την ΠΑΕ ΑΕΚ και ζήτησε να μεταφερθεί στον Ρότα η προσωπική του συγγνώμη, αλλά και το «ευχαριστώ» του επειδή ο αμυντικό της ΑΕΚ έμεινε απόλυτα ψύχραιμος.

Απ’ την πλευρά του ο Ρότα απάντησε ότι «δεν αξίζει να δίνουμε σημασία σε τέτοιους λίγους ανθρώπους και σε μεμονωμένες συμπεριφορές που δεν εκφράζουν μία ομάδα και τον κόσμο της».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0