Football Talk

Πρόεδρος Μπελενένσες: «Ντροπή αυτό που συνέβη με την Μπενφίκα, δεν υπάρχουν κανονισμοί να το δικαιολογούν»

Πρόεδρος Μπελενένσες: «Ντροπή αυτό που συνέβη με την Μπενφίκα, δεν υπάρχουν κανονισμοί να το δικαιολογούν»
Ο πρόεδρος της Μπελενένσες, Ρουί Πέντρο Σοάρες, μετά την διακοπή του αγώνα με τη Μπενφίκα, στάθηκε στην αξιοπρέπεια των ποδοσφαιριστών του.
Σχετικά Άρθρα

Οι «αετοί» έβαλαν επτά γκολ στο πρώτο μέρος, με την έναρξη του δευτέρου να καθυστερεί για μερικά λεπτά. Κι όταν έγινε η σέντρα του, οι παίκτες της Μπελενένσες, είχαν βγει επτά στον αγωνιστικό χώρο με δύο να μένουν στα αποδυτήρια, επικαλέστηκαν ένα ακόμα πρόβλημα τραυματισμού, έμειναν με έξι ποδοσφαιριστές, προκειμένου να υποχρεώσουν τον διαιτητή να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση.

Ο Ρουί Πέντρο Σοάρες, πρόεδρος της Μπελενένσες, μετά τη διακοπή του αγώνα μίλησε για την αξιοπρέπεια των ποδοσφαιριστών του και δεν θέλησε να αναφερθεί σε κανονισμούς και ημερολόγια.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των γηπεδούχων που δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα στο ημίχρονο υποστήριξε:

«Η πρώτη δήλωση είναι για τους παίκτες μου. Παρακολουθώ ποδόσφαιρο 48 χρόνια και δεν έχω ξαναδεί παίκτες τόσο άξιους όσο αυτοί που αναγκάστηκαν να παίξουν. Για αυτούς, ένα αίσθημα βαθιάς κατανόησης, έδειξαν σε όλους τι σημαίνει να έχεις αξιοπρέπεια. Δεν θα μιλήσω για κανονισμούς και ημερολόγια. Παίξαμε εδώ σήμερα, ήταν κρίμα, εκτός από τους παίκτες που εμφανίστηκαν. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αξιοπρέπεια στη ζωή μου».

Και συνέχισε για όλους λέγοντας:

«Είναι ντροπή για όλους μας το γεγονός ότι διεξήχθη αυτό το παιχνίδι εκτός από τους 9 παίκτες μας που εμφανίστηκαν στο γήπεδο. Νωρίς το απόγευμα ζητήσαμε από τη Λίγκα να αναβάλει το παιχνίδι. Μας μεταφέρθηκε πως είχαμε 9 παίκτες. Η Λίγκα μας είπε 'έχετε 9 παίκτες'. Η άλλη εναλλακτική ήταν να μην εμφανιστούμε στο γήπεδο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0