Football Talk

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 0-0: «Μοιρασιά» στη Ριζούπολη με πρωταγωνιστές τους… τερματοφύλακες! (video)

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 0-0: «Μοιρασιά» στη Ριζούπολη με πρωταγωνιστές τους… τερματοφύλακες! (video)
Γκαραβέλης και Κότσαρης κατέβασαν ρολά όταν χρειάστηκε, με αποτέλεσμα Απόλλωνας και Λαμία να παραμείνουν στο 0-0 στη Ριζούπολη.

Απόλλων Σμύρνης και Λαμία έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν στη Ριζούπολη, ωστόσο με τις κλασικές ευκαιρίες να χάνονται στο πρώτο μέρος και με τους τερματοφύλακες τους να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0.

Γκαραβέλης και Κότσαρης ήταν «παρών» όποτε χρειάστηκε και συνεπώς «Ελαφρά Ταξιαρχία» και Λαμιώτες αρκέστηκαν στο να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ιδιαίτερα δραστήριες ήταν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Ριζούπολης. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που απείλησαν πρώτοι χρονικά και συγκεκριμένα μόλις στο 5’ έφτασαν μια «ανάσα» από το γκολ. Ο Γκαραβέλης κατάφερε να βγάλει πολύ δύσκολα την κεφαλιά του Άλβες, από κοντά και στη συνέχεια αστόχησε ο Ιωαννίδης.

Η ατυχία, ωστόσο, «χτύπησε» την πόρτα της ομάδας του Φέστα, μιας και ο Τσιλούλης αποχώρησε με φορείο, με αποτέλεσμα ο Λα Πάρα να τον αντικαθιστά στο 15’. Η αγωνιστική απώλεια του Τσιλούλη δεν επηρέασε αγωνιστικά ή ψυχολογικά την «Ελαφρά Ταξιαρχία» που συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε ακόμα μια σπουδαία ευκαιρία στο 42’. Γυριστό Λισγάρα μετά από φάουλ, το οποίο έδιωξε εντυπωσιακά ο Γκαραβέλης.

Λίγο πριν λήξει το πρώτο 45λεπτο η Λαμία έχασε την καλύτερη της στιγμή. Ο Τιρόνε έκανε την κάθετη μπαλιά, ο Αραμπούλί σούταρε, με τον Φατιόν να «κόβει» και το 0-0 να παραμένει.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο ημίχρονο, όπως δηλαδή σταμάτησε το πρώτο, ωστόσο του έλλειπε η μεγάλη τελική ευκαιρία, με τα σουτ των Κάστρο και Ελευθεριάδη να μη βρίσκουν στόχο.

Ο ρυθμός μέχρι τα 90’ έπεσε στη συνέχεια και καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Η Λαμία έπιασε τον Ιωνικό στην 10η θέση, ενώ ο Απόλλωνας ανέβηκε 13ος, αφήνοντας στην τελευταία θέση τον Ατρόμητο.

Ο MVP

Οι… τερματοφύλακες. Ο Γκαραβέλης βγάζει δύσκολα την κεφαλιά του Άλβες και το γυριστό του Λισγάρα, ενώ ο Κότσαρης απέκρουσε το Αραμπουλί.

Η φάση του αγώνα

Η ευκαιρία μόλις στο 5ο λεπτό. Ένα γκολ που αν είχε επιτευχθεί τόσο νωρίς θα είχε αλλάξει τις ισορροπίες. Ο Μπρούνο Άλβες πήρε την κεφαλιά, ο Γκαραβέλης απέκρουσε, ο Ιωαννίδης πήρε το ριμπάουντ, αλλά αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα έξω από την εστία της Λαμίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης (Φέστα): Κότσαρης, Ντεντάκης (77’ Παπαγεωργίου), Λισγάρας, Άλβες, Τουτουαρίμα, Φατιόν, Σλίβκα, Κάστρο, Παμλίδης (77’ Σαχλί), Ιωαννίδης, Τσιλούλης (15’ Λα Πάρα).

Λαμία (Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης (90’ Σκόνδρας), Μαρτίνεθ (58’ Κάστρο), Μαζουλουξής, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης (64’ Ρόμανιτς), Τιρόνε (79’ Νούνιες), Γκέντσογλου, Αραμπούλι.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0