Football Talk

Γιουβέντους - Αταλάντα 0-1: Ιστορικό «διπλό» μετά από 32 χρόνια στο Τορίνο! (video)

Γιουβέντους - Αταλάντα 0-1: Ιστορικό «διπλό» μετά από 32 χρόνια στο Τορίνο! (video)

Η Αταλάντα επικράτησε στο Τορίνο της Γιουβέντους μετά από 32 ολόκληρα χρόνια με σκορ 1-0 και λυτρωτή τον Ντουβάν Ζαπάτα.

Η Γιουβέντους υποδέχτηκε την Αταλάντα στο Τορίνο, το βράδυ του Σαββάτου (27/11) για την 14η αγωνιστική της Serie A. Οι γηπεδούχοι, μετά την ταπεινωτική ήττα από την Τσέλσι στο Champions League, ηττήθηκαν και από την Αταλάντα με 1-0 και σκόρερ τον Ντουβάν Ζαπάτα το 28ο λεπτό.

Η «Γηραιά Κυρία» ξεκίνησε με μεγάλη όρεξη στο τερέν, με τον Ντιμπάλα να κάνει ένα καλό σουτ στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά ο Μούσο είπε… όχι στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Ο Ζαπάτα όμως, κόντρα στη ροή της αναμέτρησης «μάτωσε» τα δίχτυα του Σένσι και έβαλε την Αταλάντα στο 28ο λεπτό.
Ο Μοράτα στο 38ο λεπτό έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά η άμυνα της Αταλάντα, αντέδρασε υποδειγματικά κόβοντας κάθε προϋπόθεση.


Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν σκληρό παιχνίδι με πολύ ενέργεια και δύναμη, δείχνοντας στην Γιουβέντους πως βρίσκονται εκεί για να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί!

Στο 60ο λεπτό ο ΜακΚένι είχε μια ακόμα καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά ο Μούσο είχε ξανά απάντηση. Ο ΜακΚένι τέσσερα λεπτά αργότερα αναγκάστηκε να αντικατασταθεί από τον Κιν, γιατί αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.
Η Αταλάντα με τη σειρά της πίεσε και δημιούργησε συνθήκες για να σκοράρει με κορυφαία αυτή στο 74’ όπου ο Κουαρδράδο πρόλαβε τον Πάσαλιτς και βγήκε πρώτος στη μπάλα… σβήνοντας τον Κροάτη μέσο.
Η Γιουβέντους είχε μια τελευταία ευκαιρία για να ισοφαρίσει, με τον Ντιμπάλα να εκτελεί ένα φάουλ ελάχιστα έξω από τα όρια της περιοχής και την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0