Football Talk

Ολυμπιακός: Φρεσκάρει την ενδεκάδα ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Φρεσκάρει την ενδεκάδα ο Μαρτίνς

Σε αρκετές αλλαγές προσανατολίζεται ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με τον Βόλο, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Λίγο το γεγονός πως στα δύο τελευταία παιχνίδια απέναντι σε ΑΕΚ και Φενέρμπαχτσε, ο Μαρτίνς ξεκίνησε ακριβώς τους ίδιους 11, λίγο το ότι αυτοί που ήρθαν από τον πάγκο την Πέμπτη κατάφεραν να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα, αναγκάζουν τον Πορτογάλο τεχνικό να φρεσκάρει την ενδεκάδα του  στο κυριακάτικο ματς με τον Βόλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 11η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να μείνουν, στην χειρότερη για αυτούς  περίπτωση, σε διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους, ωστόσο κάθε άλλο παρά εύκολο περιμένει το μεσημέρι της Κυριακής (28/11) για την ομάδα του ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού εκτιμά πολύ την ομάδα του Βόλου και ειδικά την επιθετική της λειτουργία και έχει ζητήσει ιδιαίτερη προσοχή στην κυκλοφορία της μπάλας και στο άμεσο παιχνίδι του αντιπάλου.

Εκτός των άλλων ο Μαρτίνς, θέλει να επιβραβεύσει και ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο την Πέμπτη και υπήρξαν καθοριστικοί για να έρθει η νίκη-πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε. Συγκεκριμένα, οι Μπουχαλάκης, Μπα, Ρόνι Λόπες και Τικίνιο έχουν αρκετές πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Γκάρι Ροντρίγκες που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

Ο Βατσλίκ αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα λογικά θα διατηρηθούν οι πλάγιοι μπακ, Λαλά και Ρέαμπτσιουκ, ενώ δίπλα στον Σισέ θα ξεκινήσει ο Μπα καθώς ο Παπασταθόπουλος αν και δεν έχει κάτι σοβαρό, θα πάρει λίγο χρόνο ξεκούρασης. Ο Μπουχαλάκης αναμένεται να παίξει δίπλα στον Εμβιλά στην μεσαία γραμμή, ενώ υπάρχει η σκέψη να πάρει ανάσες εκτός από τον Μαντί και ο Αγκιμπού Καμαρά που παίζει ασταμάτητα από την αρχή της σεζόν. Σε αυτή την περίπτωση, θα πάει ο Ρόνι Λόπες πιθανότατα στο «10» και οι Ονιεκούρου, Γκάρι Ροντρίγκες θα βρεθούν στα εξτρέμ. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρεθεί ο Τικίνιο Σοάρες.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0